Просмотр собрания по группе - Авторы Товма, Л. Ф.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 5 из 5
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2018Захисні властивості «Глюкозаміну-С БХФЗ» в умовах польових навчань у зимовий період у курсантівШтриголь, С. Ю.; Бондарєв, Є. В.; Дроговоз, С. М.; Скрипка, А. О.; Товма, Л. Ф.; Морозов, І. Є.; Shtrygol’, S. Yu.; Bondarev, E. V.; Drogovoz, S. M.; Skrypka, A. O.; Tovma, L. F.; Morozov, I. E.
2018Новий аліментарний підхід до підвищення опірності організму до холодової травмиБондарєв, Є. В.; Штриголь, С. Ю.; Євлаш, В. В.; Товма, Л. Ф.; Скрипка, А. О.; Морозов, І. Є.; Bondarev, E. V.; Shtrygol’, S. Yu.; Yevlash, V. V.; Tovma, L. F.; Skripka, A. O.; Morozov, I. E.; Бондарев, Е. В.; Штрыголь, С. Ю.; Eвлаш, В. В.; Товма, Л. Ф.; Скрипка, А. О.; Морозов, И. Е.
2019Обгрунтування інгредієнтного складу та розробка технології продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar»Товма, Л. Ф.; Морозов, І. Є.; Євлаш, В. В.; Штриголь, С. Ю.; Tovma, L. F.; Morozov, I. Ye.; Yevlash, V. V.; Shtrygol’, S. Yu.
2019Спосіб виготовлення мармеладу, що містить глюкозаміну гідрохлорид та виявляє фригопротекторні властивостіШтриголь, С. Ю.; Бондарєв, Є. В.; Євлаш, В. В.; Товма, Л. Ф.; Морозов, І. Є.; Shtrigol, S. Yu.; Штрыголь, С. Ю.; Бондарев, Е. В.; Bondarev, Ye. V.; Евлаш, В. В.; Yevlash, V. V.; Tovma, L. F.; Morozov, I. Ye.
2018Экспериментальное обоснование применения продукта функционального назначения «VITABAR» в питании человекаШтрыголь, С. Ю.; Кошевая, Е. Ю.; Гращенкова, С. А.; Евлаш, В. В.; Товчига, О. В.; Юдкевич, Т. К.; Горбань, В. Г.; Товма, Л. Ф.; Никитин, С. В.; Штриголь, C. Ю.; Shtrygol’, S. Yu.; Koshova, O. Yu.; Кошова, О. Ю.; Grashchenkova, S. A.; Євлаш, В. В.; Yevlash, V. V.; Tovchiga, O. V.; Yudkevich, T. K.; Gorban’, V. G.; Tovma, L. F.; Nikitin, S. V.; Нікітін, С. В.