Просмотр собрания по группе - Авторы Жукова, Я. А.
Результаты 1 по 4 из 4
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2017 | Development of technology and study of the properties of solid chees on the basis of the “Meito” ferment and probiotic cultures | Moroz, J. V.; Мороз, Й. В.; Zhukova, Y. A.; Жукова, Я. А.; Trutaev, I. V.; Трутаев, И. В.; Трутаєв, І. В.; Striletc, O. P.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П. |
2016 | The perspective of development of prophylactic enzymatic meat products | Chornolyuk, M. D.; Zymlyanskiy, M. A.; Zhukova, Y. A.; Ivakhnenko, O. L.; Чорнолюк, М. Д.; Зимлянський, М. А.; Жукова, Я. А.; Ивахненко, О. Л.; Івахненко, О. Л. |
2016 | Status of fermented beverages in Ukraine | Chernova, T. O.; Zhukova, Ya. A.; Begunova, N. V.; Чернова, Т. О.; Жукова, Я. А.; Бегунова, Н. В. |
2017 | The improvement of probiotics with essential amino acids | Zoloch, K. L.; Золоч, К. Л.; Zhukova, Y. A.; Жукова, Я. А.; Begunova, N. V.; Бегунова, Н. В. |