Просмотр собрания по группе - Авторы Калюжна, О. С.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 98  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2019A method of producing a medicament for treatment of cataractMakarenko, E. E.; Strilets, O. P.; Kaliuzhnaia, O. S.; Макаренко, E. E.; Стрілець, О. П.; Калюжна, О. С.; Стрилец, О. П.; Калюжная, О. С.
2013Beer quality controlPodlesnaya, O. A.; Novak, E. O.; Kalyuzhnaya, O. S.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Подлесная, О. А.; Новак, Е. О.; Калюжная, О. С.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Підлісна, О. А.; Новак, Е. О.; Калюжна, О. С.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.
2020Characteristics of classical propionic acid bacteriaStaruschenko, U. A.; Старущенко, У. А.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.
2015Comparative analysis of methods for determination of antagonist activity of acid lactic bacteriaBogatko, A. A.; Kalyuzhnaya, O. S.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Богатко, А. А.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2020Development of composition and technology of bioproduct Based on propionic acid bacteria and plant raw materialsVehera, P. R.; Вегера, П. Р.; Kaliuzhna, O. S.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.
2016Development of composition and technology of new functional foods - koumiss, thane, ayranSoloviova, A. V.; Zhukova, Y. A.; Strelnikov, L. S.; Kaliuzhnaia, O. S.; Соловьева, А. В.; Соловйова, А. В.; Жукова, Й. А.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.
2016Development of functional drinks on the basis of startersGlagolev, B. A.; Andrusyak, D. Ya.; Kalyuzhnaya, O. S.; Strelnikov, L. S.; Глаголев, В. А.; Андрусяк, Д. Я.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Стрельніков, Л. С.
2020Development of technology of biobread from sprouted wheat grain enriched with vegetable ingridientsIvanchenko, K. O.; Іванченко, K. O.; Иванченко, K. O.; Kaliuzhna, O. S.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.
2019Development of the composition and technology of children's cheese product enriched with probioticsMaystrenko, N. O.; Kaliuzhnaia, O. S.; Strilets, O. P.; Майстренко, Н. О.; Калюжна, О. С.; Стрілець, О. П.; Калюжная, О. С.; Стрилец, О. П.
2017Development of the composition and technology of the matsun dairy drinkKaplun, O. O.; Каплун, О. О.; Каплун, О. А.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Striletc, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Trutaev, I. V.; Трутаєв, І. В.; Трутаев, И. В.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2019Development of the functional drink based on propionic acid bacteria enriched with cranberry extract and honeyVehera, P. R.; Strelnikov, L. S.; Strilets, O. P.; Kaliuzhnaia, O. S.; Вегера, П. Р.; Стрельніков, Л. С.; Стрілець, О. П.; Калюжна, О. С.; Стрельников, Л. С.; Стрилец, О. П.; Калюжная, О. С.
2014Filtration in biotechnologyBritan, M. V.; Manoukian, A. A.; Kalyuzhnaya, O. S.; Kalyuzhniy, A. B.; Strelnikov, L. S.; Британ, М. В.; Манукян, А. А.; Калюжная, О. С.; Калюжный, А. Б.; Стрельников, Л. С.; Брітан, М. В.; Манукян, А. А.; Калюжна, О. С.; Стрельніков, Л. С.
2017Importance of using dairy products and increase their range by production of new - kumys, tan, matzoonTronko, K. O.; Тронко, К. О.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Trutaev, I. V.; Трутаєв, І. В.; Трутаев, С. И.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2016Indicators of quality of probiotic preparationsBogatko, A. A.; Kalyuzhnaya, O. S.; Strelnikov, L. S.; Almakaev, M. S.; Богатко, А. А.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Алмакаев, М. С.; Алмакаєв, М. С.
2018Influence of some prebiotic components on commercial and clinical strains of probiotic culturesTronko, К. О.; Тронко, К. О.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.
2018Influence of the bee products on commercial and clinical strains of probiotic culturesAndrusyak, D. Y.; Андрусяк, Д. Я.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Sidenko, L. M.; Сиденко, Л. М.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2016The influence of the genes at the rhythm or lifeKuznetsov, O. R.; Strelnikov, L. S.; Kalyuzhnaya, O. S.; Кузнецов, О. Р.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.
2017Method of producing a suspension of rabies virus strain L. pasteur for the production of the rabies vaccineYermolenko, N. A.; Єрмоленко, Н. А.; Ермоленко, Н. А.; Savonova, M. S.; Савонова, М. С.; Varianitsia, V. V.; Варяница, В. В.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Strelnikov, L. S.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.
2017Modern aspects of using bacteriophagesSheremet, M. P.; Шеремет, М. П.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Strilets, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.
2020Potential usage of squalane in complex cosmetic dermatological medicineSoloviova, A. V.; Соловйова, А. В.; Соловьева, А. В.; Brushnevskaya, V. E.; Брушневська, В. Є.; Брушневская, В. Е.; Kucheruk, K. A.; Кучерук, K. A.; Kaliuzhna, O. S.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.