Просмотр собрания по группе - Авторы Калюжна, О. С.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 77 по 96 из 98 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Изучение антимикробной активности разработанного функционального напитка кумысаСоловьева, А. В.; Соловйова, В. А.; Soloviova, V. A.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2018Користь продуктів бджільництва та їх вплив на людський організмАндрусяк, Д. Я.; Andrusyak, D. Y.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2014Микробиологический контроль качества зернаСтрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельников, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Сыроид, А. М.; Сироід, А. М.; Syroid, A. M.
2020Мікробна контамінація мобільних телефонівРослякова, М. С.; Roslyakova, M. S.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Тіщенко, І. Ю.; Тищенко, И. Ю.; Tishchenko, I. Yu.
2014Нетрадиционные кисломолочные продуктыРешетняк, О. П.; Решетняк, О. П.; Reshetnyak, O. P.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2020Обгрунтування концентрації діючих компонентів у складі біопродукту на основі пропіоновокислих бактерій та рослинної сировиниВегера, П. Р.; Vehera, P. R.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kaliuzhna, O. S.
2020Обґрунтування компонентів біохлібу збагаченого рослинними інгредієнтамиІванченко, K. O.; Иванченко, K. O.; Ivanchenko, K. O.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kaliuzhna, O. S.
2016Перспективи створення лікарських засобів з бактеріофагамиШеремет, М. П.; Шеремет, Н. П.; Sheremet, M. P.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельников, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2014Перспективность использования пробиотиков в ветеринарииСтрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельников, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Боднарчук, М. С.; Боднарчук, М. С.; Bodnarchuk, M. S.
2019Перспективність використання продуктів переробки топінамбуру для виробництва біопродуктівШевченко, Т. О.; Shevchenko, Т. O; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.
2016Перспективність застосування сучасних фільтруючих елементів у виробництві антибіотичної речовини піоцианіну біотехнологічним методомКалюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.
2019Підбір комбінації пробіотичних культур для створення ректальної лікарської формиТішена, Л. О.; Тишена, Л. О.; Tishena, L. О.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Хохленкова, Н. В.; Khokhlenkova, N. V.
2017Розробка технології функціональних йогуртів збагачених рослинними інгредієнтамиКалюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2015Роль ознайомлювальної біотехнологічної практики у підготовці біотехнологівСтрельников, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L.; Рибалкін, М. В.; Рыбалкин, Н. В.; Rybalkin, M. V.
2019Сharacteristics of kumis, tan, ayran as products with treatment prophylactic propertiesIvanchenko, K. O.; Strilets, O. P.; Kaliuzhnaia, O. S.; Іванченко, K. O.; Стрілець, О. П.; Калюжна, О. С.; Иванченко, K. O.; Стрилец, О. П.; Калюжная, О. С.
2019Становлення та розвиток наукової біотехнологічної школи НФаУКалюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2019Тhe use of nanotechnology in the treatment of cancerRebryk, A. A.; Strilets, O. P.; Kaliuzhnaia, O. S.; Ребрік, A. A.; Стрілець, О. П.; Калюжна, О. С.; Ребрик, A. A.; Стрилец, О. П.; Калюжная, О. С.
2018Технология пивоварения темного медового пиваГунько, А. Р.; Gunko, A. R.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Strilets, O. P.
2019Удосконалення рецептур хлібобулочних виробів з метою отримання функціональних продуктівБілько, Н. Л.; Билько, Н. Л.; Bilko, N. L.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Шкарлат, Г. Л.; Shkarlat, G. L.
2020Характеристика молочнокислих стрептококів, перспективних для виробництва кисломолочних біопродуктівГофман, Д. О.; Hoffman, D.O.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.