Просмотр собрания по группе - Авторы Калюжна, О. С.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 91 по 98 из 98 < назад 
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2019Сharacteristics of kumis, tan, ayran as products with treatment prophylactic propertiesIvanchenko, K. O.; Strilets, O. P.; Kaliuzhnaia, O. S.; Іванченко, K. O.; Стрілець, О. П.; Калюжна, О. С.; Иванченко, K. O.; Стрилец, О. П.; Калюжная, О. С.
2019Становлення та розвиток наукової біотехнологічної школи НФаУКалюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2019Тhe use of nanotechnology in the treatment of cancerRebryk, A. A.; Strilets, O. P.; Kaliuzhnaia, O. S.; Ребрік, A. A.; Стрілець, О. П.; Калюжна, О. С.; Ребрик, A. A.; Стрилец, О. П.; Калюжная, О. С.
2018Технология пивоварения темного медового пиваГунько, А. Р.; Gunko, A. R.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Strilets, O. P.
2019Удосконалення рецептур хлібобулочних виробів з метою отримання функціональних продуктівБілько, Н. Л.; Билько, Н. Л.; Bilko, N. L.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Шкарлат, Г. Л.; Shkarlat, G. L.
2020Характеристика молочнокислих стрептококів, перспективних для виробництва кисломолочних біопродуктівГофман, Д. О.; Hoffman, D.O.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.
2020Характеристика пропіоновокислих бактерій – збудників акнеФесенко, Л. О.; Fesenko, L. O.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.
2017Характеристика сучасних засобів для лікування акнеСоловйова, А. В.; Соловьева, А. В.; Soloviova, A. V.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhna, O. S.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.