Просмотр собрания по группе - Авторы Калюжная, О. С.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 51 по 70 из 128 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Technology of preparation of homemade fermented milk products and study their microfloraDyomina, M. M.; Дьоміна, М. М.; Демина, М. М.; Goroz, Yu. O.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2017The synthesis of 3,5-dibromo-2-chlorobenzoic acid hydrazides as potential antituberculous drugsАлферова, Д. О.; Алферова, Д. А.; Alferova, D. O.; Gritsenko, I. S.; Гриценко, І. С.; Гриценко, И. С.; Ребрик, А. А.; Rebrik, A. О.; Ребрик, A. О.; Kobzar, N. P.; Кобзар, Н. П.; Кобзарь, Н. П.; Altukhov, O. O.; Алтухов, О. О.; Алтухов, А. А.; Шаповалова, О. В.; Shapovalova, O. V.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Сулейман, М. М.; Suleiman, M. M.
2019Аnalysis of the assortment of biotechnological product - beerMarchenko, А. А.; Soloviova, A. V.; Kaliuzhnaia, O. S.; Марченко, А. А.; Соловйова, А. В.; Калюжна, О. С.; Соловьева, А. В.; Калюжная, О. С.
2019Аnalysis of the assortment of biotechnological product - kvassOleynik, А. V.; Strelnikov, L. S.; Kaliuzhnaia, O. S.; Олейнік, А. В.; Стрельніков, Л. С.; Калюжна, О. С.; Олейник, А. В.; Стрельников, Л. С.; Калюжная, О. С.
2018Аналіз виробництва традиційного квасу та пиваЯстребова, О. А.; Yastrebova, O. A.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2018Аналіз деяких протизапальних антисептичних засобів для догляду за шкірою обличчя на основі рослинних інгредієнтів (екстракту журавлини)Колісник, Ю. Л.; Колесник, Ю. Л.; Kolesnik, Yu. L.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2014Антагонистические свойства пробиотических культур и пути их усовершенствованияЛыскова, Ю. В.; Лискова, Ю. В.; Lyskova, Y. V.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2020Бактеріофаги як засоби лікування інфекційних захворюваньКушка, Р. О.; Kushka, R. O.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.
2016Біотехнологічний спосіб виробництва перспективної антибіотичної речовини піоцианінуКалюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2021Біотехнологічні дослідження під час розробки льодяників з пробіотикамиСтарущенко, У. А.; Ярова, Л. О.; Калюжная, О. С.; Хохленкова, Н. В.; Калюжний, О. Б.; Starushenko, U.; Yarova, L.; Kaliuzhnaia, О.; Khokhlenkova, N.; Kaliuzhnyi, О.; Старущенко, У. А.; Яровая, Л. А.; Калюжная, О. С.; Хохленкова, Н. В.; Калюжний, А. Б.
2014Біофармацевтичне обґрунтування розчинника у складі імунобіологічного препарату для попередження та лікування кандидамікозівРибалкін, М. В.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Калюжная, О. С.; Рыбалкин, Н. В.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Калюжная, О. С.; Rybalkin, M. V.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Kalyuzhnaya, O. S.
2019Валідація процедури дезінфекційної обробки приміщень мікробіологічної лабораторіїМакаренко, К. Е.; Makarenko, К. Е.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Шкарлат, Г. Л.; Shkarlat, G. L.
2016Вибір дріжджів для виробництва кумису з коров'ячого молокаІвахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2020Вибір консервантів у складі стоматологічного гелю під умовною назвою "Холідент"Маслій, Ю. С.; Рубан, О. А.; Калюжная, О. С.; Хохленкова, Н. В.; Maslii, Yu. S.; Ruban, O. A.; Kalyuzhnaya, O. S.; Khokhlenkova, N. V.; Маслий, Ю. С.; Рубан, Е. А.
2020Вибір консервантів у складі стоматологічного гелю під умовною назвою «Холідент»Маслій, Ю. С.; Рубан, О. А.; Калюжная, О. С.; Хохленкова, Н. В.
2020Вибір пробіотичних та пребіотичних компонентів для складання рецептури біоморозиваКалюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kaliuzhna, O. S.; Старущенко, У. А.; Starushchenko, U. A.
2019Вибір супозиторної основи у складі вагінальних супозиторіїв для лікування бактеріального вагінозу на підставі мікробіологічних дослідженьКриклива, І. О.; Калюжна, О. С.; Kryklyva, I. O.; Kalyuzhnaya, O. S.; Крикливая, И. А.; Калюжная, О. С.
2013Вивчення активності пробіотиків при сумісному використанні з ефірними оліями у складі однієї лікарської формиКалюжная, О. С.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Калюжная, О. С.; Стрелец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.
2016Вивчення антимікробних властивостей розроблених функціональних продуктів харчуванняСоловйова, А. В.; Калюжная, О. С.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Soloviova, V. A.; Kaliuzhnaia, O. S.; Калюжна, О. С.; Strilets, O. P.; Стрилец, О. П.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2016Вивчення властивостей деяких видів функціональних продуктів харчуванняКулик, Р. В.; Калюжная, О. С.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Kulyk, R. V.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжна, О. С.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Стрельніков, Л. С.