Просмотр собрания по группе - Авторы Стрилец, О. П.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 9 по 28 из 167 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Bacteriophages used in cosmetologyKotlyar, I. V.; Voznik, A. O.; Rybalkin, M. V.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Котляр, И. В.; Котляр, І. В.; Вознік, А. О.; Возник, А. О.; Рибалкін, М. В.; Рыбалкин, Н. В.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.
2013Beer quality controlPodlesnaya, O. A.; Novak, E. O.; Kalyuzhnaya, O. S.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Подлесная, О. А.; Новак, Е. О.; Калюжная, О. С.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Підлісна, О. А.; Новак, Е. О.; Калюжна, О. С.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.
2016Biopreparations influence on plant growth and developmentVolkova, L. A.; Kolesnyk, Yu. L.; Strilets, O. P.; Shapovalova, O. V.; Волкова, Л. А.; Колесник, Ю. Л.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Шаповалова, О. В.
2018Biotesting research on paramecium CaudatumChadchenko, D. А.; Zimlyanskiy, M. А.; Цимлянский, М. А.; Цимлянський, М. А.; Shapovalova, O. V.; Шаповалова, О. В.; Strilets, O. P.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.
2019Choice of the preservative in the composition of vaginal gel with resveratrol and hyaluronic acid for treatment of urogenital symptoms in the climax periodIvaniuk, O. I.; Strilets, O. P.; Yarnykh, T. G.; Иванюк, Е. И.; Іванюк, О. І.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Ярних, Т. Г.; Ярных, Т. Г.
2015Combined inactivated cells of fungi C. albicans and C. tropicalis in the prevention candidiasisRybalkin, M. V.; Filimonova, N. I.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Рибалкін, М. В.; Рыбалкин, Н. В.; Філімонова, Н. І.; Филимонова, Н. И.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2015Comparative analysis of methods for determination of antagonist activity of acid lactic bacteriaBogatko, A. A.; Kalyuzhnaya, O. S.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Богатко, А. А.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2017Determination of favorable conditions and environments for growing a cefir funYagodka, A. A.; Ягодка, А. А.; Sidenko, L. M.; Сиденко, Л. М.; Strilets, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.
2014Determination of reactogenicity and allergenicity of the immunobiological drug for prevention and treatment of candidiasisRybalkin, M. V.; Filimonova, N. I.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Рибалкін, М. В.; Філімонова, Н. І.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Рыбалкин, Н. В.; Филимонова, Н. И.; Стрельников, Л. С.; Стрилец, О. П.
2016Development of composition and technology of fermented beverages such as a «Brew»Koloyanova, M. V.; Strilets, O. P.; Zhukova, Y. A.; Strelnikov, L. S.; Колоянова, М. В.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Жукова, Й. А.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2017Development of technology and study of the properties of solid chees on the basis of the “Meito” ferment and probiotic culturesMoroz, J. V.; Мороз, Й. В.; Zhukova, Y. A.; Жукова, Я. А.; Trutaev, I. V.; Трутаев, И. В.; Трутаєв, І. В.; Striletc, O. P.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.
2019Development of the composition and technology of children's cheese product enriched with probioticsMaystrenko, N. O.; Kaliuzhnaia, O. S.; Strilets, O. P.; Майстренко, Н. О.; Калюжна, О. С.; Стрілець, О. П.; Калюжная, О. С.; Стрилец, О. П.
2017Development of the composition and technology of the matsun dairy drinkKaplun, O. O.; Каплун, О. О.; Каплун, О. А.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Striletc, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Trutaev, I. V.; Трутаєв, І. В.; Трутаев, И. В.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2019Development of the functional drink based on propionic acid bacteria enriched with cranberry extract and honeyVehera, P. R.; Strelnikov, L. S.; Strilets, O. P.; Kaliuzhnaia, O. S.; Вегера, П. Р.; Стрельніков, Л. С.; Стрілець, О. П.; Калюжна, О. С.; Стрельников, Л. С.; Стрилец, О. П.; Калюжная, О. С.
2018Development of the medicinal form based on bacteriophage stafilococcalSheremet, M. P.; Шеремет, М. П.; Strilets, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.
2014Effects of probiotics on the cholesterol level in bloodReshetnyak, O. P.; Bondarchuk, M. S.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Решетняк, О. П.; Бондарчук, И. С.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Решетняк, О. П.; Бондарчук, І. С.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.
2017The experimental substantiation of the shelf-life of “Candidocyde” vaccineRybalkin, M. V.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Ivakhnenko, O. L.; Рибалкін, М. В.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Івахненко, О. Л.; Рыбалкин, Н. В.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Ивахненко, Е. Л.
2015Fermented milk product – ryazhenka, the study of fermentsPecheritsa, Y. S.; Poberezhnaya, V. A.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Печериця, Ю. С.; Побережная, В. А.; Побережна, В. А.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.
2019Forming the quality of the honeywine throught replacement the part of honey in the recipe with sugarLitvinenko, A. S.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Литвиненко, A. C.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.
2017Genetic engineering methods of oncological diseases cureLysenko, R. V.; Лысенко, Р. В.; Лисенко, Р. В.; Shapovalova, O. V.; Шаповалова, О. В.; Strilets, O. P.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.