Просмотр собрания по группе - Авторы Kyslychenko, V. S.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 17 по 36 из 245 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Identification and determination of quantitative content of flavonoids in Desmodium canadense (L) DC herb of Persei varietyMezenthev, D. O.; Мезенцев, Д. О.; Dababneh, M. F.; Kyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Burda, N. Ye.; Бурда, Н. Є.; Бурда, Н. Е.
2020Identification and quantitative determination of organic acids in Solanum muricatum fruitsRashelle Alhalabi; Рашель Алхалаби; Kyslychenko, V. S.; Tartynska, G. S.; Тартинська, А. С.; Рашель Алхалабі; Кисличенко, В. С.; Рашель Алхалабі; Тартынская, Г. С.
2013Identification of sulfur-containing compounds in the tyfon leafKyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Кисличенко, В. С.; Zinchenko, I. G.; Gnoyevoy, V. I.
2017Isolation and Identification of some Primary Metabolites, Micro- and Macroelements of Aesculus hippocastanum L. SeedsKarpiuk, U. V.; Карпюк, У. В.; Abudayeh, Z. H. M.; Абудеійх, З. Х.; Абудеий, З. Х.; Kyslychenko, V. S.; Kyslychenko, V. S.; Yemelianova, О. І.; Ємельянова, О. І.; Емельянова, О. И.
2015Microscopical charcteristics of parsley leafKhalil, W. K.; Gurieva, I. G.; Velma, V. V.; Kyslychenko, V. S.; Халил, В. К.; Халіл, В. К.; Гурьева, И. Г.; Гур'єва, І. Г.; Вельма, В. В.; Вельма, В. В.; Кисличенко, В. С.; Кисличенко, В. С.
2013Obtaining and standardization of the thick extract from syringa leavesKyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Кисличенко, В. С.; Popyk, A. I.; Попик, А. І.; Попик, А. И.; Korol, V. V.; Король, В. В.; Король, В. В.; Abu-Darwish, M. S.
2017Organic acids of mesembryanthemum forskalii herb and flowersMoeen F Dababneh; Kyslychenko, V. S.; Zhuravel, I. O.; Gurieva, I. G.; Kyslychenko, V. S.; Журавель, И. А.; Zhuravel, I. A.; Гурьева, И. Г.; Гур'єва, І. Г.
2016Pastinaca sativa – перспективы фитохимического изучения и использования в медицинеШиморова, Ю. Е.; Кисличенко, В. С.; Кузнецова, В. Ю.; Shimorova, Yu. Ye.; Kyslychenko, V. S.; Kuznetsova, V. Yu.
2015Pharmacognostic study of Bryonia alba root tincture according to the pharmacopoeial requirementsGurieva, I. G.; Гур'єва, І. Г.; Гурьева, И. Г.; Karpiuk, U. V.; Карпюк, У. В.; Карпюк, У. В.; Kyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Кисличенко, В. С.
2016Phytochemical study and determination of pharmacological activities of cherry shoots dry extractLenchyk, L. V.; Ленчик, Л. В.; Shapoval, O. M.; Шаповал, О. М.; Шаповал, О. Н.; Kyslychenko, V. S.; Кисличенко, B. C.
2013Phytochemical study of amygdalus communis leaves as prospective source of food supplementLenchyk, L. V.; Ленчик, Л. В.; Ленчик, Л. В.; Kyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Кисличенко, В. С.; Bayat, S.; Баят, С.; Баят, С.
2015Preliminary phytochemical study of carrot rootsPaziuk, D.-M. V.; Velma, V. V.; Kyslychenko, V. S.; Пазюк, Д.-М. В.; Пазюк, Д.-М. В.; Велма, В. В.; Вельма, В. В.; Кисличенко, В. С.; Кисличенко, В. С.
2014Prospects of using the argan plant material for the new drugs developmentBenfdil, K.; Gurieva, I. G.; Гур'єва, І. Г.; Гурьева, И. Г.; Velma, V. V.; Велма, В. В.; Велма, В. В.; Kyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Кисличенко, В. С.
2014The quantitative content of the main groups of biologically active substances in the bay laurel raw materialMusienko, S. G.; Kyslychenko, V. S.; Мусієнко, С. Г.; Кисличенко, В. С.; Мусиенко, С. Г.; Кисличенко, В. С.
2013Some information regarding desmodium genus studiesKyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Кисличенко, В. С.
2017The study of biologically active substances of the extract obtained from peach leaves of the tajik varietyNavruzova, G. F.; Kyslychenko, V. S.; Lenchyk, L. V.; Наврузова, Г. Ф.; Кисличенко, В. С.; Ленчик, Л. В.; Наврузова, Г. Ф.; Кисличенко, В. С.; Ленчик, Л. В.
2015Study of organic acids in almond leavesLenchyk, L. V.; Samaneh Bayat; Kyslychenko, V. S.; Ленчик, Л. В.; Кисличенко, В. С.
2013Study of prunus domestica raw material as prospective source of food supplementLenchyk, L. V.; Ленчик, Л. В.; Ленчик, Л. В.; Kyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Кисличенко, В. С.; Chukwuma, K. D.
2018Study of tocopherol content in opophytum herb and flowersDababneh, M. F.; Kyslychenko, V. S.; Gurieva, I. G.; Кисличенко, В. С.; Гур'єва, І. Г.; Гурьева, И. Г.
2020Studying hydroxycinnamic acids of Passiflora Ligularis fruitsBasma Daoud; Kyslychenko, V. S.; Кисличенко, В. С.; Tartynska, G. S.; Тартынская, А. С.; Тартинська, Г. С.; Басма Дауд