Просмотр собрания по группе - Авторы Авад, А. А. Дж. А.
Результаты 1 по 13 из 13
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2022 | Астаксантин: найсильніший антиоксидант в боротьбі з окислювальним стресом | Авад, А. А. Дж. А.; Король, В. В. |
2022 | Взаємозв’язок хімічного складу аромоолій і біологічної дії | Авад, А. А. Дж. А.; Бризицька, О. А. |
2022 | Вибір методу іммобілізації афі при розробці комбінованих устілок для військових | Капріор, І. О.; Авад, А. А. Дж. А.; Ярних, Т. Г.; Буряк, М. В. |
2023 | Вплив ефіроолійного складу листя лавра благородного та флавоноїдів цмину піскового на організм людини | Авад, А. А. Дж. А.; Король, В. В.; Оусама Оуман; Оусаид Муад |
2020 | Вплив хлоргексидину і етанолу на кратність піни | Авад, А. А. Дж. А.; Лашко, Д.; Горбунова, Н. І.; Ісаєнко, Ю. В.; Павлова, Л. П.; Авад, А. А. Дж. А.; Лашко, Д.; Горбунова, Н. И.; Исаенко, Ю. В.; Павлова, Л. П.; Avad, A. A. Dzh. A.; Lashko, D.; Horbunova, N. I.; Isaienko, Yu. V.; Pavlova, L. P. |
2022 | Гамма-аміномасляна кислота – найважливіший нейромедіатор в мозку людини | Авад, А. А. Дж. А.; Щербак, О. А. |
2023 | Демодекс: патогенез у людини та його клінічні наслідки | Авад, А. А. Дж. А.; Васильченко, В. С.; Кошова, О. Ю. |
2022 | Корисні властивості руколи у дієтичному харчуванні | Авад, А. А. Дж. А.; Король, В. В. |
2022 | Можливість комбінованого застосування лікарської рослинної сировини шипшини травневої та обліпихи крушиновидної | Авад, А. А. Дж. А.; Король, В. В.; Анахіна, В. А.; Кирильчук, А. О. |
2021 | Перспективи використання гранатника звичайного | Авад, А. А. Дж. А.; Avad, A. A. Dzh. A.; Король, В. В.; Король, В. В.; Korol, V. V. |
2022 | Перспективи використання спарасиса курчавого як харчової добавки | Авад, А. А. Дж. А.; Король, В. В. |
2021 | Перспективи фітохімічного вивчення кардамону справжнього (Elettaria cardamomum L.) | Авад, А. А. Дж. А.; Король, В. В. |
2022 | Фітотерапія захворювань щитоподібної залози | Авад, А. А. Дж. А.; Щербак, О. А. |