Просмотр собрания по группе - Авторы Kaliuzhna, O. S.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 7 из 7
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020Development of composition and technology of bioproduct Based on propionic acid bacteria and plant raw materialsVehera, P. R.; Вегера, П. Р.; Kaliuzhna, O. S.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.
2020Development of technology of biobread from sprouted wheat grain enriched with vegetable ingridientsIvanchenko, K. O.; Іванченко, K. O.; Иванченко, K. O.; Kaliuzhna, O. S.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.
2020Potential usage of squalane in complex cosmetic dermatological medicineSoloviova, A. V.; Соловйова, А. В.; Соловьева, А. В.; Brushnevskaya, V. E.; Брушневська, В. Є.; Брушневская, В. Е.; Kucheruk, K. A.; Кучерук, K. A.; Kaliuzhna, O. S.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.
2020Вибір пробіотичних та пребіотичних компонентів для складання рецептури біоморозиваКалюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kaliuzhna, O. S.; Старущенко, У. А.; Starushchenko, U. A.
2016Дослідження стабільності «0,5 % мазі катіазину»Івахненко, О. Л.; Калюжная, О. С.; Кустова, С. П.; Ивахненко, Е. Л.; Калюжная, О. С.; Кустова, С. П.; Ivakhnenko, O. L.; Kaliuzhna, O. S.; Kustova, S. P.
2020Обгрунтування концентрації діючих компонентів у складі біопродукту на основі пропіоновокислих бактерій та рослинної сировиниВегера, П. Р.; Vehera, P. R.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kaliuzhna, O. S.
2020Обґрунтування компонентів біохлібу збагаченого рослинними інгредієнтамиІванченко, K. O.; Иванченко, K. O.; Ivanchenko, K. O.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.; Kaliuzhna, O. S.