Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2018 | Вивчення актопротекторної дії продукту функціонального призначення «Vitabar» | Кошова, О. Ю.; Кошевая, Е. Ю.; Koshova, O. Yu.; Штриголь, С. Ю.; Штрыголь, C. Ю.; Shtrygol’, S. Yu.; Гращенкова, С. А.; Graschenkova, S. A.; Єрьомін, О. П.; Еремин, О. П.; Eremin, O. P.; Євлаш, В. В.; Евлаш, В. В.; Yevlash, V. V.; Нікітін, С. В.; Никитин, С. М.; Nikitin, S. M. |
2018 | Дослідження актопротекторної дії продукту спеціального споживання – батончику «Захисник» | Кошова, О. Ю.; Кошевая, Е. Ю.; Koshova, O. Yu.; Штриголь, С. Ю.; Shtrygol, S. Yu.; Гращенкова, С. А.; Graschenkova, S. A.; Євлаш, В. В.; Евлаш, В. В.; Yevlash, V. V.; Горбань, В. Г.; Gorban’, V. G.; Нікітін, С. В.; Никитин, С. В.; Nikitin, S. V. |
2018 | Новий аліментарний підхід до підвищення опірності організму до холодової травми | Бондарєв, Є. В.; Штриголь, С. Ю.; Євлаш, В. В.; Товма, Л. Ф.; Скрипка, А. О.; Морозов, І. Є.; Bondarev, E. V.; Shtrygol’, S. Yu.; Yevlash, V. V.; Tovma, L. F.; Skripka, A. O.; Morozov, I. E.; Бондарев, Е. В.; Штрыголь, С. Ю.; Eвлаш, В. В.; Товма, Л. Ф.; Скрипка, А. О.; Морозов, И. Е. |
2019 | Обгрунтування інгредієнтного складу та розробка технології продукту спеціального споживання батончиків «Vitabar» | Товма, Л. Ф.; Морозов, І. Є.; Євлаш, В. В.; Штриголь, С. Ю.; Tovma, L. F.; Morozov, I. Ye.; Yevlash, V. V.; Shtrygol’, S. Yu. |
2018 | Перспективи застосування сировини яглиці звичайної (Aegopodium podagraria L.) у складі харчових продуктів, які мають сприятливі метаболічні властивості | Штриголь, С. Ю.; Штрыголь, С. Ю.; Shtrygol, S. Yu.; Yevlash, V. V.; Евлаш, В. В.; Євлаш, В. В.; Погожих, М. І.; Товчига, О. В.; Tovchiga, O. V.; Степанова, С. І.; Stepanova, S. I.; Степанова, С. И.; Койро, О. О.; Koyro, O. O. |
2019 | Спосіб виготовлення мармеладу, що містить глюкозаміну гідрохлорид та виявляє фригопротекторні властивості | Штриголь, С. Ю.; Бондарєв, Є. В.; Євлаш, В. В.; Товма, Л. Ф.; Морозов, І. Є.; Shtrigol, S. Yu.; Штрыголь, С. Ю.; Бондарев, Е. В.; Bondarev, Ye. V.; Евлаш, В. В.; Yevlash, V. V.; Tovma, L. F.; Morozov, I. Ye. |
2018 | Экспериментальное обоснование применения продукта функционального назначения «VITABAR» в питании человека | Штрыголь, С. Ю.; Кошевая, Е. Ю.; Гращенкова, С. А.; Евлаш, В. В.; Товчига, О. В.; Юдкевич, Т. К.; Горбань, В. Г.; Товма, Л. Ф.; Никитин, С. В.; Штриголь, C. Ю.; Shtrygol’, S. Yu.; Koshova, O. Yu.; Кошова, О. Ю.; Grashchenkova, S. A.; Євлаш, В. В.; Yevlash, V. V.; Tovchiga, O. V.; Yudkevich, T. K.; Gorban’, V. G.; Tovma, L. F.; Nikitin, S. V.; Нікітін, С. В. |