Просмотр собрания по группе - Авторы Zhukova, Y. A.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 9 из 9
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Development of composition and technology of fermented beverages such as a «Brew»Koloyanova, M. V.; Strilets, O. P.; Zhukova, Y. A.; Strelnikov, L. S.; Колоянова, М. В.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Жукова, Й. А.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2016Development of composition and technology of new functional foods - koumiss, thane, ayranSoloviova, A. V.; Zhukova, Y. A.; Strelnikov, L. S.; Kaliuzhnaia, O. S.; Соловьева, А. В.; Соловйова, А. В.; Жукова, Й. А.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.
2017Development of technology and study of the properties of solid chees on the basis of the “Meito” ferment and probiotic culturesMoroz, J. V.; Мороз, Й. В.; Zhukova, Y. A.; Жукова, Я. А.; Trutaev, I. V.; Трутаев, И. В.; Трутаєв, І. В.; Striletc, O. P.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.
2016The perspective of development of prophylactic enzymatic meat productsChornolyuk, M. D.; Zymlyanskiy, M. A.; Zhukova, Y. A.; Ivakhnenko, O. L.; Чорнолюк, М. Д.; Зимлянський, М. А.; Жукова, Я. А.; Ивахненко, О. Л.; Івахненко, О. Л.
2016The study of influence of bioactive substances on physiological activity of yeastsKameneva, O. M.; Punina, Y. O.; Zhukova, Y. A.; Ivakhnenko, O. L.; Каменева, О. М.; Пунина, Й. О.; Жукова, Й. А.; Ивахненко, О. Л.; Івахненко, О. Л.
2016The study of some modern domestic antimicrobial drugsKolesnik, A. O.; Bobrova, A. N.; Zhukova, Y. A.; Kalyuzhnaya, O. S.; Колесник, А. О.; Боброва, А. Н.; Жукова, Й. А.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.
2017The fermented beverages based on honeyLitvinenko, A. S.; Литвиненко, В. І.; Литвиненко, В. И.; Kovalev, R. V.; Ковальов, Р. В.; Ковалев, Р. В.; Ivakhnenko, O. L.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Zhukova, Y. A.; Жукова, Й. А.; Strilets, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.
2017The improvement of probiotics with essential amino acidsZoloch, K. L.; Золоч, К. Л.; Zhukova, Y. A.; Жукова, Я. А.; Begunova, N. V.; Бегунова, Н. В.
2017The role of purification methods in beer manufacturing technologyGunko, A. R.; Гунько, А. Р.; Yastrebova, O. A.; Ястребова, О. А.; Ivakhnenko, O. L.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, А. И.; Zhukova, Y. A.; Жукова, Й. А.; Strilets, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.