Просмотр собрания по группе - Авторы Zotikova, O. A.

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 5 из 5
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2011Визначення жирнокислотного складу листя петрушки кучерявої, кореневої та листковоїЗотiкова, О. А.; Кисличенко, В. С.; Вельма, В. В.; Зотикова, О. А.; Кисличенко, В. С.; Вельма, В. В.; Zotikova, O. A.; Kyslychenko, V. S.; Velma, V. V.
2013Дослідження аскорбінової кислоти у листі петрушки кучерявої, кореневої та листковоїЗотікова, О. А.; Кисличенко, В. С.; Вельма, В. В.; Зотикова, О. А; Zotikova, O. A.; Kyslychenko, V. S.; Velma, V. V.
2012Макро- та мікроелементний склад листя петрушки кучерявої, кореневої та листковоїЗотікова, О. А.; Кисличенко, В. С.; Вельма, В. В.; Зотикова, О. А; Кисличенко, В. С.; Вельма, В. В.; Zotikova, O. A.; Kyslychenko, V. S.; Velma, V. V.
2014Основні параметри стандартизації листя петрушки кучерявоїЗотікова, О. А.; Кисличенко, В. С.; Вельма, В. В.; Журавель, І. О.; Зотикова, О. А.; Кисличенко, В. С.; Zotikova, O. A.; Kyslychenko, V. S.; Velma, V. V.; Zhuravel, I. O.
2013Перспективи використання Petroselinum crispum для створення функціональних харчових продуктів – дієтичних добавокКисличенко, В. С.; Кисличенко, В. С.; Kyslychenko, V. S.; Вельма, В. В.; Велма, В. В.; Velma, V. V.; Зотікова, О. А.; Зотикова, О. А.; Zotikova, O. A.