Просмотр собрания по группе - Тема syrup

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 1 по 20 из 39  дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Composition development and technology of syrup for children cold diseases treatmentScheglova, E. V.; Щеглова, Э. В.; Щеглова, Е. В.
2017Development of quality control for the complex herbal extract of “Cholophyl” syrupShmalko, О. О.; Vyshnevska, L. І.; Kryvanych, O. V.; Iakovenko, V. K.; Шмалько, О. О.; Шмалько, А. А.; Вишневська, Л. І.; Вишневская, Л. И.; Криванич, О. В.; Криванич, А. В.; Яковенко, В. К.
2016Development of technology and studying of syrup with Acorus Calamus rhizome extractKarpenko, L. A.; Demianenko, V. H.; Sichkar, A. A.; Карпенко, Л. А.; Дем'яненко, В. Г.; Демьяненко, В. Г.; Січкар, А. А.; Сичкарь, А. А.
2023-06Development of the composition and technology of antiallergic syrupHasdo, Walid
2022-06Development of the composition of expectorant syrup for pediatric practiceJunblat, Ahmad
2014The development of the dosage form with L-carnitine for childrenBezchasnyuk, O. M.; Zborovska, T. V.; Kovalenko, S. M.; Безчаснюк, О. М.; Зборовська, Т. В.; Коваленко, С. М.; Безчаснюк, Е. М.; Зборовская, Т. В.; Коваленко, С. Н.
2014Develpoment and evaluation of validation characteristics of the quantitative determination method for loratadine in the syrupGlushchenko, A. V.; Georgiyants, V. A.; Bevz, N. Yu.; Глущенко, Г. В.; Георгіянц, В. А.; Бевз, Н. Ю.; Глущенко, А. В.; Георгиянц, В. А.; Бевз, Н. Ю.
2016The study on development of the technology of the syrup with the hepatotropic and choleretic actionShmal’ko, О. О.; Vyshnevs’ka, L. І.; Piskovats’kiy, Yu. G.; Mehalins’kiy, V. А.; Шмалько, О. О.; Вишневська, Л. І.; Пісковацький, Ю. Г.; Мегалінський, В. А.; Шмалько, А. А.; Вишневская, Л. И.; Писковацкий, Ю. Г.; Мегалинский, В. А.
2016The study on the choice of flavours for the herbal syrup with the hepatotropic actionShmalko, О. О.; Vyshnevska, L. I.; Megalinskyi, V. A.; Шмалько, О. О.; Вишневська, Л. І.; Мегалінський, В. А.; Шмалько, А. А.; Вишневская, Л. И.; Мегалинский, В. А.
2018The level antimicrobial activity of preservatives hepatoprotective agent “Oleosil”Вишневська, Л. І.; Набока, О. І.; Половко, Н. П.; Крижна, С. І.; Вишневская, Л. И.; Набока, О. И.; Половко, Н. П.; Крижная, С. И.; Vishnevska, L. I.; Naboka, O. I.; Polovko, N. P.; Kryzhna, S. I.
2016Актуальность создания жидкой лекарственной формы в виде сиропа антигельминтного действияКадусси, А.; Кадуссі, А.; Kadussie, A.; Крикливая, И. А.; Криклива, І. О.; Kryklyva, I. O.
2021Актуальність розробки екстемпорального сиропу з хлоропіраміном гідрохлоридомКоваленко, К. О.; Kovalenko К. О., К. О.; Пуль-Лузан, В. В.; Пуль-Лузан, В. В.; Pul-Luzan, V. V.; Ярних, Т. Г.; Ярных, Т. Г.; Yarnykh, T. G.
2016Вибір концентрації загусника для сиропу подорожникаАлмакаєва, Л. Г.; Алмакаева, Л. Г.; Almakaeva, L. G.; Бєгунова, Н. В.; Бегунова, Н. В.; Begunova, N. V.; Науменок, Л. Г.; Науменок, Л. Г.; Naumenok, L. G.; Алмакаєв, М. С.; Алмакаев, М. С.; Доля, В. Г.; Доля, В. Г.; Dolya, V. G.; Хомякова, Л. Г.; Хомякова, Л. Г.; Khomyakova, L. G.; Almakaiev, M. S.
2023-02Вибір технології екстракту пижмо рідкого з метою створення сиропу жовчогінної діїМанвелян, Марія
2016Вивчення залежності в’язкості та густини сиропу подорожника від кількості ад'ювантівАлмакаєва, Л. Г.; Алмакаева, Л. Г.; Almakaieva, L. H.; Науменок, Л. Г.; Науменок, Л. Г.; Naumenok, L. G.; Алмакаєв, М. С.; Алмакаев, М. С.; Almakaiev, M. S.; Доля, В. Г.; Доля, В. Г.; Dolya, V. G.; Хомякова, Л. Г.; Хомякова, Л. Г.; Khomyakova, L. G.; Бєгунова, Н. В.; Бегунова, Н. В.; Begunova, N. V.
2008Вивчення можливості використання сорбіту, водного розчину прополісу та меду натурального порошкоподібного у технології сиропівТихонов, О. І.; Унгурян, Л. М.; Tikhonov, A. I.; Unguryan, L. M.
2017Вивчення технологічних властивостей лікарської рослинної сировини з метою створення сиропу в умовах аптекиБалута, О. О.; Baluta, O. O.; Шмалько, О. О.; Шмалько, А. А.; Shmal’ko, О. О.; Вишневська, Л. І.; Вишневская, Л. И.; Vishnevskaya, L. I.; Пісковацький, Ю. Г.; Писковацкий, Ю. Г.; Piskovats’kiy, Yu. G.
2011Дослідження технологічних параметрів лікарської рослинної сировини при створенні сиропу для лікування застудних захворюваньБондаренко, А. С.; Гладух, Є. В.; Котенко, О. М.; Bondarenko, A. S.; Gladukh, Ye. V.; Kotenko, O. M.
2015Исследование по влиянию подсластителей на свойства основы для растительного сиропаШмалько, А. А.; Шмалько, А. А.; Shmalko, A. A.; Мегалинский, В. А.; Мегалінський, В. А.; Megalinsky, V. A.; Вишневская, Л. И.; Вишневська, Л. І.; Vishnevskaya, L. I.
2018Исследования физико-химических свойств сиропа иммуномодулирующего действия на основе экстракта эхинацеи и меда порошкообразногоЗубченко, Т. Н.; Шпичак, О. С.; Мусозода, С. М.; Зубченко, Т. М.; Шпичак, О. С.; Мусозода, С. М.; Zubchenko, T. M.; Shpychak, O. S.; Musozoda, S. M.