Просмотр собрания по группе - Типы содержания Article

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Ґ Д Е Є Ё Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:  
Результаты 918 по 937 из 18494 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2023Determination of S-oxide of prochlorperazine in objects of biological nature by the chromatography methodKovalenko, V. S.; Merzlikin, S. I.
2017Determination of sesquiterpene lactones quantitative content in Hosta plantaginea Tratt. rhizomes with roots, leaves and flowersKyslychenko, O. A.; Protska, V. V.; Zhuravel, I. O.; Кисличенко, О. А.; Журавель, И. А.; Журавель, І. О.
2019Determination of solvent system for qualitive analysis lime flores (Tiliae flos) using TLCMelnyk, N.; Мельник, Н.; Мельник, Н.; Granica, S.; Граница, С.; Bazylko, A.; Базилко, А.; Базылко, А.; Koshovyi, O. M.; Кошевой, О. Н.; Кошовий, О. М.; Киреев, И. В.; Kireyev, I. V.; Кіреєв, І. В.
2021Determination of stages of investor searchBabak, I. S.; Derenska, Y. N.
2020Determination of Standard Parameters of Acorn Squash LeavesKhvorost, O. P.; Fedchenkova, Yu. A.; Batiuchenko, I. I.; Skrebtsova, K. S.; Shpychak, O. S.
2020Determination of sugar alcohols and monosaccharides in extract “Prunophen”Mohammed, Sh. B.; Мохаммед, Ш.Б.; Lenchyk, L. V.; Ленчик, Л. В.
2021Determination of tannins in raw materials of night-scented stock (Matthiola bicornis (Sibth. & Sm.) DC.Pinkevych, V. O.; Zhuravel, I. O.
2022Determination of technological parameters of raw materials of plants of the genus ForsythiaKomisarenko, M. A.; Huzieiev, D. V.
2019Determination of terpenoids in Cannabis sativa L. from north of lithuania by gas chromatography mass spectrometry (GC-MS) after hydrodistillationEndriukaitis, T.; Bezruk, I. V.; Безрук, І. В.; Marksa, M.; Маркса, М.; Konradas Vitkevicius
2019Determination of the bioadhesion indicators of vaginal gel with resveratrol and hyaluronic acidIvaniuk, O. I.; Yarnykh, T. G.; Kovalevska, I. V.; Иванюк, Е. И.; Іванюк, О. І.; Ярних, Т. Г.; Ярных, Т. Г.; Ковалеская, И. В.; Ковалевська, І. В.
2020Determination of the concentration of candida albicans protein in candidosis therapyRybalkin, M. V.; Рибалкін, М. В.; Рыбалкин, Н. В.
2021Determination of the degree of esterification and mass fraction of polyuronides of pectin substances of anise (Pimpinella anisum L.) HerbsUmarov, U. A.; Abdullayeva, A. F.; Kolisnyk, S. V.
2022Determination of the extraction frequency of green tea leaves by the antioxidant methodMaslov, O. Yu.; Komisarenko, M. A.; Kolisnyk, S. V.; Golik, M. Yu.; Tsapko, Ye. O.; Akhmedov, E. Yu.; Маслов, О. Ю.; Комісаренко, М. А.; Колісник, С. В.; Голік, М. Ю.; Цапко, Є. О.; Ахмедов, Е. Ю.
2014Determination of the food azo dye carmoisine vs chlorpheniramine maleate ion associate structureMateriienko, A. S.; Grudko, V. O.; Khanin, V. A.; Georgiyants, V. A.; Матерієнко, А. С.; Грудько, В. О.; Ханін, В. А.; Георгіянц, В. А.; Материенко, А. С.; Грудько, В. А.; Ханин, В. А.; Георгиянц, В. А.
2023Determination of the mechanism of concomitant antiinflammatory activity in a new anticonvulsant agent - a pyrazolopyrimidine derivativeBskri, A.; Severina, H. I.
2017Determination of the optimal parameters and ionization products of riboxinumRosada, M. V.; Bevz, N. Yu.; Georgiyants, V. A.; Росада, М. В.; Бевз, Н. Ю.; Георгіянц, В. А.; Георгиянц, В. А.
2015Determination of the optimal parameters of the technology for the gel with thioctic acid and allantoinKovalenko, Sv. N.; Коваленко, Св. М.; Коваленко, Св. Н.
2018Determination of the optimum conditions for solvent extraction of atomoxetine from biological fluidsБаюрка, С. В.; Баюрка, С. В.; Baiurka, S. V.; Карпушина, С. А.; Карпушина, С. А.; Karpushyna, S. A.; Томаровська, Л. Ю.; Томаровская, Л. Ю.; Tomarovska, L. Yu.
2014Determination of the polysaccharides quantitative content in shiitake, reishi and cordyceps mushroomsKishkan, A. I.; Samoylenko, D. I.; Burda, N. Ye.; Кішкань, А. І.; Самойленко, Д. І.; Бурда, Н. Є.; Кишкань, А. И.; Самойленко, Д. И.; Бурда, Н. Е.
2018Determination of the quantitative content of flavonoids in the thalloms of Parmelia sulcata and Parmelia perlataKyslychenko, O. A.; Protska, V. V.; Zhuravel', I. O.; Kyslychenko, V. S.; Процкая, В. В.; Процька, В. В.; Журавель, И. А.; Журавель, І. О.