Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11475
Название: Фармацевтична ботаніка. Методичні рекомендації до виконання та оформлення аудиторної і самостійної роботи (для молодших спеціалістів за напрямом «фармація»)
Авторы: Гонтова, Т. М.
Сіра, Л. М.
Руденко, В. П.
Gontova, T. M.
Sira, L. M.
Rudenko, V. P.
Ключевые слова: Фармацевтична ботаніка;Pharmaceutical botany;практичні заняття;practical training;позааудиторна робота;testing work;рослини;plants;анатомія;anatomy;морфологія;morphology;систематика;systematic;основи фітоекології;основи фітофенології;основи фітогеографії
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Фармацевтична ботаніка. Методичні рекомендації до виконання та оформлення аудиторної і самостійної роботи (для молодших спеціалістів за напрямом «Фармація») / Т. М. Гонтова, Л. М. Сіра, В. П. Руденко – Х. : Вид-во ПП Єсін, 2017. – 74 c.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації для молодших спеціалістів за напрямом «Фармація» є водночас робочим журналом для аудиторних занять та позааудиторної самопідготовки. Для кожної теми приведено основні теоретичні питання, практичні завдання та вказівки до їх виконання, тести різного рівня для самоконтролю успішності засвоєння матеріалу, включаючи базові тести Крок-1. Надані рисунки, таблиці, схеми, додатки і список рекомендованої літератури.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/11475
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Журнал ССО_Фармация_2017.pdf
  Restricted Access
Методичні рекомендації 965,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.