Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13342
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorPazyuk, D.-M. V.-
dc.contributor.authorПазюк, Д.-М. В.-
dc.contributor.authorMoeen F. Dababneh-
dc.contributor.authorZhuravel, I. A.-
dc.contributor.authorЖуравель, И. А.-
dc.contributor.authorЖуравель, І. О.-
dc.contributor.authorKyslychenko, A. A.-
dc.contributor.authorКисличенко, О. А.-
dc.contributor.authorКисличенко, А. А.-
dc.contributor.authorBurda, N. Ye.-
dc.contributor.authorБурда, Н. Е.-
dc.contributor.authorБурда, Н. Є.-
dc.contributor.authorKorniyenko, S. I.-
dc.contributor.authorКорниенко, С. И.-
dc.contributor.authorКорнієнко, С. І.-
dc.contributor.authorMogilnaya, E. N.-
dc.contributor.authorМогильная, Е. Н.-
dc.contributor.authorМогильна, О. М.-
dc.date.accessioned2017-08-31T09:06:16Z-
dc.date.available2017-08-31T09:06:16Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationHPLC determination of phenolic acids in the underground part of carrots of “Nantska Kharkivska” and “Yaskrava” varieties / D.-M. V. Pazyuk at. all. // Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences. - 2017. - Vol. 8, № 2. - P. 1833-1836.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13342-
dc.description.abstractThe composition of phenolic acids in the roots of carrots of “Nantska Kharkivska” and “Yaskrava” varieties was determined using the HPLC method. All the samples studied were established to contain chlorogenic acid which quantitatively dominated in the roots of the first year of “Nantska Kharkivska” variety.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.subjectcarroten_US
dc.subjectphenolic acidsen_US
dc.subjectHPLCen_US
dc.titleHPLC determination of phenolic acids in the underground part of carrots of “Nantska Kharkivska” and “Yaskrava” varietiesen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
[201].pdf884,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.