Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13436
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГончарова, А. А.-
dc.contributor.authorБаранова, І. І.-
dc.contributor.authorБлажеєвський, М. Є.-
dc.contributor.authorGoncharova, A. A.-
dc.contributor.authorБаранова, И. И.-
dc.contributor.authorBaranova, I. I.-
dc.contributor.authorBlazheyevskiy, M. Ye.-
dc.contributor.authorБлажеевский, Н. Е.-
dc.date.accessioned2017-09-13T12:38:29Z-
dc.date.available2017-09-13T12:38:29Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationГончарова, А. А. Ідентифікація та кількісне визначення сечовини в кремі для застосування при синдромі діабетичної стопи / А. А. Гончарова, І. І. Баранова, M. Є. Блажеєвський // Проблеми екологічної та медичної генетики і клінічної імунології : зб. наук. праць. - Київ; Луганськ, 2014. - Вип. 4 (124). – С. 147-153.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/13436-
dc.language.isouken_US
dc.subjectмочевинаen_US
dc.subjectколичественное определениеen_US
dc.titleІдентифікація та кількісне визначення сечовини в кремі для застосування при синдромі діабетичної стопиen_US
dc.title.alternativeИдентификация и количественное определение мочевины в креме для применения при синдроме диабетической стопыen_US
dc.title.alternativeIdentifi cation and quantitative determination of urea in the cream for use in diabetic footen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри загальної хімії
Наукові публікації кафедри організації та економіки фармації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ідентифікація та кількісне визначення сечовини в кремі для2014.pdf260,27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.