Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14633
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКомісаренко, А. М.-
dc.contributor.authorКомиссаренко, А. Н.-
dc.contributor.authorKomissarenko, A. M.-
dc.contributor.authorУпир, Т. В.-
dc.contributor.authorUpyr, T. V.-
dc.contributor.authorСенюк, І. В.-
dc.contributor.authorСенюк, И. В.-
dc.contributor.authorSenyuk, I. V.-
dc.contributor.authorБашар Джабар Алі-Сахлані-
dc.contributor.authorМохаммед Шахм Басім-
dc.contributor.authorЛенчик, Л. В.-
dc.contributor.authorLenchyk, L. V.-
dc.date.accessioned2018-03-06T12:27:36Z-
dc.date.available2018-03-06T12:27:36Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПат. на корисну модель № 119032 України МПК A61K 36/736, A61P 1/10. Спосіб одержання водорозчинного полісахаридного комплексу з послаблюючою активністю з плодів сливи домашньої / Комісаренко А. М., Упир Т. В., Сенюк І. В., Башар Джабар Алі-Сахлані, Мохаммед Шахм Басім, Ленчик Л. В.; Власник НФаУ. - № 2017 02105, заявл. 06.03.201; опубл. 11.09.2017, Бюл.№ 17.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/14633-
dc.description.abstractСпосіб одержання водорозчинного полісахаридного комплексу з послаблюючою активністю включає обробку рослинної сировини гарячою водою з подальшим упарюванням екстракту, висадженням полісахаридів спиртом етиловим, фільтрацією та сушінням, причому як рослинну сировину використовують свіжі плоди сливи домашньої у співвідношенні сировини і екстрагенту 1:5-1:6, а висадження полісахаридів проводять 96 % спиртом етиловим у співвідношенні сировини і екстрагенту 1:3-1:5.en_US
dc.language.isouken_US
dc.titleСпосіб одержання водорозчинного полісахаридного комплексу з послаблюючою активністю з плодів сливи домашньоїen_US
dc.typeOtheren_US
Располагается в коллекциях:Патенти кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
119032.pdf170,89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.