Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15078
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Алексєєва, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Бур’ян, Г. О. | - |
dc.contributor.author | Петрушова, Л. О. | - |
dc.contributor.author | Данилова, І. А. | - |
dc.contributor.author | Alexeeva, T. V. | - |
dc.contributor.author | Danylova, I. A. | - |
dc.contributor.author | Burian, G. O. | - |
dc.contributor.author | Petrushova, L. O. | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-16T09:55:24Z | - |
dc.date.available | 2018-04-16T09:55:24Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Розробка методик визначення лактози в харчових продуктах природного походження / Т. В. Алексєєва, Г. О. Бур’ян, Л. О. Петрушова, І. А. Данилова // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, м. Харків, 14-15 лист. 2017 р. - Харків : НФаУ, 2017. - С. 17-18. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15078 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Розробка методик визначення лактози в харчових продуктах природного походження | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези Лактоза_14.11.17.pdf | 223,64 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.