Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15286
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГеоргіянц, В. А.-
dc.contributor.authorБезуглий, П. А.-
dc.contributor.authorПопова, Н. В.-
dc.contributor.authorСеверіна, Г. І.-
dc.contributor.authorГоловченко, О. С.-
dc.contributor.authorБур’ян, Г. О.-
dc.contributor.authorАбу Шарк, А. І.-
dc.contributor.authorТаран, К. А.-
dc.contributor.authorГриненко, В. В.-
dc.contributor.author Гарна, Н. В.-
dc.contributor.authorМіщенко, В. А.-
dc.contributor.authorКазаков, Г. П.-
dc.contributor.authorКовальов, С. В.-
dc.contributor.authorАлферова, Д. А.-
dc.contributor.authorСтепанова, С. І.-
dc.contributor.authorГеоргиянц, В. А.-
dc.contributor.authorБезуглый, П. О.-
dc.contributor.authorПопова, Н. В.-
dc.contributor.authorСеверина, Г. И.-
dc.contributor.authorГоловченко, О. С.-
dc.contributor.authorБурьян, Г. О.-
dc.contributor.authorАбу Шарк, А. И.-
dc.contributor.authorТаран, К. А.-
dc.contributor.authorГриненко, В. В.-
dc.contributor.authorГарна, Н. В.-
dc.contributor.authorМищенко, В. А.-
dc.contributor.authorКазаков, Г. П.-
dc.contributor.authorКовалев, С. В.-
dc.contributor.authorАлферова, Д. А.-
dc.contributor.authorСтепанова, С. И.-
dc.contributor.authorGeorgiyants, V. A.-
dc.contributor.authorBezugly, P. O.-
dc.contributor.authorBurian, G. O.-
dc.contributor.authorAbu Sharkh, A. I.-
dc.contributor.authorTaran, K. A.-
dc.contributor.authorSeverina, G. I.-
dc.contributor.authorGolovchenko, O. S.-
dc.contributor.authorPopova, N. V.-
dc.contributor.authorMishchenko, V. A.-
dc.contributor.authorKazakov, G. P.-
dc.contributor.authorAlferovа, D. A.-
dc.contributor.authorStepanova, S. I.-
dc.date.accessioned2018-05-03T09:10:50Z-
dc.date.available2018-05-03T09:10:50Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationФармацевтична броматологія : навч. посіб. для студентів ВНЗ / В. А. Георгіянц, П. О. Безуглий, Н. В. Попова [та ін.]; за заг. ред. проф. : В. А. Георгіянц. - Х. : НФаУ; Золоті сторінки, 2017. - 416 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15286-
dc.description.abstractГоловне завдання фармацевтичного працівника в аптеці — здійснення належної фармацевтичної опіки, яка гарантує ефективність призначеної лікарем фармакотерапії. одним із найважливіших аспектів цього є розуміння можливої взаємодії лікарських засобів не тільки з іншими засобами, але і з компонентами харчових продуктів. взаємодія ліків та різних харчових продуктів може істотно вплинути на фармакологічний ефект в силу присутності компонентів, які здатні взаємодіяти з лікарськими препаратами або брати участь в їх метаболізмі. При цьому біологічно активні компоненти їжі можуть як підвищити ефективність препарату, так і спровокувати виникнення небажаних побічних реакцій, або не дозволити досягти бажаного результату. Іншим важливим аспектом успішного лікування є культура харчування та знання ролі харчових продуктів у виникненні, профілактиці та лікуванні різних захворювань. найважливішу роль нині також відіграє дотримання всіх технологічних процесів і досягнення отримання якісних продуктів харчування. саме їжа, яку ми вживаємо, забезпечує розвиток і постійне оновлення клітин і тканин організму, фізичну і розумову працездатність, є джерелом енергії, яку наш організм витрачає не тільки при фізичних навантаженнях, але і в стані спокою. Харчові продукти — джерела речовин, з яких синтезуються ферменти, гормони та інші регулятори обмінних процесів. цей посібник призначений для студентів вищих фармацевтичних навчальних закладів та фармацевтичних факультетів вищих медичних навчальних закладів. Посібник складається з 18 розділів, в яких розглядаються основні групи продуктів харчування, такі як питна та мінеральна вода, молоко і молочна продукція, яйця та яєчні продукти, м’ясо, риба і морепродукти, фрукти і фруктові соки, овочі, хліб і хлібобулочні вироби, крупи, шоколад, чай,uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectброматологіяuk_UA
dc.subjectброматологияuk_UA
dc.subjectbromatologyuk_UA
dc.subjectпродукты питанияuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.titleФармацевтична броматологіяuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Располагается в коллекциях:Навчальні видання кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Навчальні видання кафедри фармацевтичної хімії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Фармацевтична броматология.pdf
  Restricted Access
4,04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.