Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15286
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Георгіянц, В. А. | - |
dc.contributor.author | Безуглий, П. А. | - |
dc.contributor.author | Попова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Северіна, Г. І. | - |
dc.contributor.author | Головченко, О. С. | - |
dc.contributor.author | Бур’ян, Г. О. | - |
dc.contributor.author | Абу Шарк, А. І. | - |
dc.contributor.author | Таран, К. А. | - |
dc.contributor.author | Гриненко, В. В. | - |
dc.contributor.author | Гарна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Міщенко, В. А. | - |
dc.contributor.author | Казаков, Г. П. | - |
dc.contributor.author | Ковальов, С. В. | - |
dc.contributor.author | Алферова, Д. А. | - |
dc.contributor.author | Степанова, С. І. | - |
dc.contributor.author | Георгиянц, В. А. | - |
dc.contributor.author | Безуглый, П. О. | - |
dc.contributor.author | Попова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Северина, Г. И. | - |
dc.contributor.author | Головченко, О. С. | - |
dc.contributor.author | Бурьян, Г. О. | - |
dc.contributor.author | Абу Шарк, А. И. | - |
dc.contributor.author | Таран, К. А. | - |
dc.contributor.author | Гриненко, В. В. | - |
dc.contributor.author | Гарна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Мищенко, В. А. | - |
dc.contributor.author | Казаков, Г. П. | - |
dc.contributor.author | Ковалев, С. В. | - |
dc.contributor.author | Алферова, Д. А. | - |
dc.contributor.author | Степанова, С. И. | - |
dc.contributor.author | Georgiyants, V. A. | - |
dc.contributor.author | Bezugly, P. O. | - |
dc.contributor.author | Burian, G. O. | - |
dc.contributor.author | Abu Sharkh, A. I. | - |
dc.contributor.author | Taran, K. A. | - |
dc.contributor.author | Severina, G. I. | - |
dc.contributor.author | Golovchenko, O. S. | - |
dc.contributor.author | Popova, N. V. | - |
dc.contributor.author | Mishchenko, V. A. | - |
dc.contributor.author | Kazakov, G. P. | - |
dc.contributor.author | Alferovа, D. A. | - |
dc.contributor.author | Stepanova, S. I. | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-03T09:10:50Z | - |
dc.date.available | 2018-05-03T09:10:50Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Фармацевтична броматологія : навч. посіб. для студентів ВНЗ / В. А. Георгіянц, П. О. Безуглий, Н. В. Попова [та ін.]; за заг. ред. проф. : В. А. Георгіянц. - Х. : НФаУ; Золоті сторінки, 2017. - 416 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/15286 | - |
dc.description.abstract | Головне завдання фармацевтичного працівника в аптеці — здійснення належної фармацевтичної опіки, яка гарантує ефективність призначеної лікарем фармакотерапії. одним із найважливіших аспектів цього є розуміння можливої взаємодії лікарських засобів не тільки з іншими засобами, але і з компонентами харчових продуктів. взаємодія ліків та різних харчових продуктів може істотно вплинути на фармакологічний ефект в силу присутності компонентів, які здатні взаємодіяти з лікарськими препаратами або брати участь в їх метаболізмі. При цьому біологічно активні компоненти їжі можуть як підвищити ефективність препарату, так і спровокувати виникнення небажаних побічних реакцій, або не дозволити досягти бажаного результату. Іншим важливим аспектом успішного лікування є культура харчування та знання ролі харчових продуктів у виникненні, профілактиці та лікуванні різних захворювань. найважливішу роль нині також відіграє дотримання всіх технологічних процесів і досягнення отримання якісних продуктів харчування. саме їжа, яку ми вживаємо, забезпечує розвиток і постійне оновлення клітин і тканин організму, фізичну і розумову працездатність, є джерелом енергії, яку наш організм витрачає не тільки при фізичних навантаженнях, але і в стані спокою. Харчові продукти — джерела речовин, з яких синтезуються ферменти, гормони та інші регулятори обмінних процесів. цей посібник призначений для студентів вищих фармацевтичних навчальних закладів та фармацевтичних факультетів вищих медичних навчальних закладів. Посібник складається з 18 розділів, в яких розглядаються основні групи продуктів харчування, такі як питна та мінеральна вода, молоко і молочна продукція, яйця та яєчні продукти, м’ясо, риба і морепродукти, фрукти і фруктові соки, овочі, хліб і хлібобулочні вироби, крупи, шоколад, чай, | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | броматологія | uk_UA |
dc.subject | броматология | uk_UA |
dc.subject | bromatology | uk_UA |
dc.subject | продукты питания | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.title | Фармацевтична броматологія | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Навчальні видання кафедри фармакогнозiї та нутриціології Навчальні видання кафедри фармацевтичної хімії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Фармацевтична броматология.pdf Restricted Access | 4,04 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.