Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16156
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБорко, Є. А.-
dc.contributor.authorКовалевська, І. В.-
dc.contributor.authorBorko, Ye. A.-
dc.contributor.authorБорко, Е. А.-
dc.contributor.authorКовалевская, И. В.-
dc.contributor.authorKovalevska, I. V.-
dc.date.accessioned2018-09-07T13:36:25Z-
dc.date.available2018-09-07T13:36:25Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationБорко, Є. А. Визначення формули смаку льодяників з рослинними екстрактами для лікування функціональних захворювань нервової системи / Є. А. Борко, І. В. Ковалевська // Фармацевтична наука та практика : проблеми, досягнення, перспективи розвитку = Pharmaceutical science and practice : problems, achievements, prospects : матеріали ІІ наук. - практ. інтернет - конф. з міжнар. участю, м. Харків, 27 квіт. 2018 р. – Х. : НФаУ, 2018. – С. 202.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/16156-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleВизначення формули смаку льодяників з рослинними екстрактами для лікування функціональних захворювань нервової системиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
202.pdf265,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.