Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20269
Название: Нормативно-правове регулювання обліку і звітності. Частина 2 : Звітність в аптечних закладах
Авторы: Толочко, В. М.
Толочко, В. М.
Tolochko, V. M.
Музика, Т. Ф.
Музыка, Т. Ф.
Muzika, T. F.
Артюх, Т. О.
Артюх, Т. А.
Artiukh, Т. О.
Хмельницька, О. А.
Хмельницкая, О. А.
Khmelnytska, О. А.
Дата публикации: 2019
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Нормативно-правове регулювання обліку і звітності. Частина 2 : Звітність в аптечних закладах : метод. рек. до підготовки та проведення практичних, семінарських занять і самостійної (дистанц.) роботи з курсу «Управління та економіка фармації» в системі післядипломної освіти спеціалістів фармації / В. М. Толочко, Т. Ф. Музика, Т. О. Артюх, О. А. Хмельницька. – Харків : НФаУ, 2019. – 30 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації присвячені нормативним основам звітності. Містять ключові поняття за тематикою, логічну схему викладення навчального матеріалу, теоретичну частину, завдання до практичних занять, питання до семінарських занять, питання й тести для самостійної підготовки слухачів у системі післядипломної освіти. Вони можуть бути використані для самостійного опанування навчальної теми з метою удосконалення навичок з питань різних видів обліку і звітності, його положень (стандартів), функцій, методів тощо. Розроблені на кафедрі управління та економіки фармації Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації НФаУ . Призначено для слухачів системи післядипломного навчання спеціалістів фармації, практиків, викладачів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/20269
Располагается в коллекциях:Навчальні матеріали кафедри УЕФ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Нормативно-правове регулювання обліку_Ч_2.pdf45,79 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.