Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/202
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМалоштан, Л. М.-
dc.contributor.authorМедведєв, Б. М.-
dc.contributor.authorЩербак, О. А.-
dc.date.accessioned2011-04-18T13:27:00Z-
dc.date.available2011-04-18T13:27:00Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationМалоштан, Л. М. Вплив адіахрому на стан коагуляційного гомеостазу при цукровому діабеті ІІ типу / Л. М. Малоштан, Б. М. Медведєв, О. А. Щербак // Клінічна фармація. - 2010. - № 3. - С.54-56. - Бібліогр. : с.56en_US
dc.identifier.issn1562-725Х-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/202-
dc.description.abstractЕкспериментально вивчено вплив нового гіпоглікемічного препарату адіахрому на реологічні властивості крові у нормі та на тлі стрептозотоцинового діабету щурів. Встановлено, що в інтактних тварин одноразове введення адіахрому не чинить впливу на реологічні властивості крові. У щурів з експериментальним діабетом адіахром збільшує тривалість рекальцифікації, знижує рівень фібриногену в крові та протитромбіновий час, таким чином знижує мікро- і макроангіопатії у хворих на цукровий діабет ІІ типу.en_US
dc.description.abstractIncrease of protein glycelyration is accompanied by increase in final glicozylation products. It leads to coagulation disorder that is revealed in decrease of coagulation, fibrinolysis, increase in fibrinogen amount.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectцукровий діабетen_US
dc.subjectкоагуляційний гемостазen_US
dc.subjectфібриногенen_US
dc.subjectпротромбіновий індексen_US
dc.titleВплив адіахрому на стан коагуляційного гомеостазу при цукровому діабеті ІІ типуen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Клінічна фармація. Архів статей 2010-2021
Наукові публікації кафедри нормальної та паталогічної фiзiологiї

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
54-56.pdf109,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.