Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 109.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Combined inactivated cells of fungi C. albicans and C. tropicalis in the prevention candidiasisRybalkin, M. V.; Filimonova, N. I.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Рибалкін, М. В.; Рыбалкин, Н. В.; Філімонова, Н. І.; Филимонова, Н. И.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2015Fermented milk product – ryazhenka, the study of fermentsPecheritsa, Y. S.; Poberezhnaya, V. A.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Печериця, Ю. С.; Побережная, В. А.; Побережна, В. А.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.
2015The study of structure and properties of Kombucha Medusomyces giseviLobanova, A. V.; Kaloyanova, M. V.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Лобанова, А. В.; Калоянова, М. В.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.
2015Comparative analysis of methods for determination of antagonist activity of acid lactic bacteriaBogatko, A. A.; Kalyuzhnaya, O. S.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Богатко, А. А.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2016Вибір концентрації пребіотичних компонентів для покращення адгезивних властивостей лактобактерійКамишнікова, В. О.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Kamyshnikova, V. O.; Камышникова, В. О.; Ivakhnenko, O. L.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2016Ферментовані напої: актуальність та персперктиви створенняІвахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Ивахненко, О. Л.; Ivakhnenko, O. L.; Strilets, O. P.; Стрилец, О. П.; Strelnikov, L. S.
2016Вивчення протимікробної активності настоїв з рослинної сировини Омели білої (Viscum album L.)Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельников, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.; Калюжная, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L.
2016Development of composition and technology of fermented beverages such as a «Brew»Koloyanova, M. V.; Strilets, O. P.; Zhukova, Y. A.; Strelnikov, L. S.; Колоянова, М. В.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Жукова, Й. А.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2016The study of the properties of certain types of cheese with moldYagodka, A. A.; Moroz, U. V.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Ягодка, А. А.; Мороз, У. В.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.
2016The study of microflora of koumiss and its antimicrobial propertiesPosoha, T. S.; Strelnikov, L. S.; Strilets, O. P.; Kalyuzhnaya, O. S.; Посоха, Т. С.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.; Стрилец, О. П.; Стрілець, О. П.; Калюжна, О. С.; Калюжная, О. С.