Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2083
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцев, І. М. | - |
dc.contributor.author | Перцев, И. М. | - |
dc.contributor.author | Percev, I. M. | - |
dc.contributor.author | Pivnenko, G. P. | - |
dc.contributor.author | Півненко, Г. П. | - |
dc.contributor.author | Пивненко, Г. П. | - |
dc.date.accessioned | 2012-12-10T12:54:55Z | - |
dc.date.available | 2012-12-10T12:54:55Z | - |
dc.date.issued | 1962 | - |
dc.identifier.citation | Перцев, І. М. Застосування хроматографії при вивченні ефірних олій, які вживаються в фармацевтичній практиці. ІІ. Визначення ментолу, його ефірів і цинеолу в ефірній олії м’яти перцевої за допомогою хроматографічного аналізу / І. М. Перцев, Г. П. Півненко // Фармац. журн. – 1962. – № 1. – С. 21-27. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2083 | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | хроматографія | en_US |
dc.subject | ефірні олії | en_US |
dc.subject | ментол | en_US |
dc.subject | цинеол | en_US |
dc.subject | мята перечная | en_US |
dc.subject | реper mint | en_US |
dc.subject | м'ята перцева | en_US |
dc.subject | chromatography | en_US |
dc.subject | хроматография | en_US |
dc.subject | эфирные масла | en_US |
dc.subject | essential оils | en_US |
dc.subject | ментол | en_US |
dc.subject | menthol | en_US |
dc.subject | cineole | en_US |
dc.subject | цинеол | en_US |
dc.title | Застосування хроматографії при вивченні ефірних олій, які вживаються в фармацевтичній практиці. ІІ. Визначення ментолу, його ефірів і цинеолу в ефірній олії м’яти перцевої за допомогою хроматографічного аналізу | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Наукові праці І. М. Перцева |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
фж 1962 №1с21-27.pdf | 455,01 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.