Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22046
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванченко, K. O. | - |
dc.contributor.author | Иванченко, K. O. | - |
dc.contributor.author | Ivanchenko, K. O. | - |
dc.contributor.author | Калюжна, О. С. | - |
dc.contributor.author | Калюжная, О. С. | - |
dc.contributor.author | Kaliuzhna, O. S. | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-09T21:20:08Z | - |
dc.date.available | 2020-04-09T21:20:08Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Іванченко, K. O. Обґрунтування компонентів біохлібу збагаченого рослинними інгредієнтами / K. O. Іванченко, О. С. Калюжна // Застосування методів лікування і апіпрепаратів у медичній, фармацевтичній та косметичній практиці : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті академіка УАН О. І. Тихонова, м. Харків, 25 берез. 2020 р. - Харків : Вид-во НФаУ, 2020. - С. 110-112. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22046 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | біохліб | uk_UA |
dc.subject | биохлеб | uk_UA |
dc.subject | bio-bread | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування компонентів біохлібу збагаченого рослинними інгредієнтами | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
9cd1ec35-b005-47ec-a4d4-9aa249353bda - 6.pdf | 367,52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.