Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22046
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorІванченко, K. O.-
dc.contributor.authorИванченко, K. O.-
dc.contributor.authorIvanchenko, K. O.-
dc.contributor.authorКалюжна, О. С.-
dc.contributor.authorКалюжная, О. С.-
dc.contributor.authorKaliuzhna, O. S.-
dc.date.accessioned2020-04-09T21:20:08Z-
dc.date.available2020-04-09T21:20:08Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationІванченко, K. O. Обґрунтування компонентів біохлібу збагаченого рослинними інгредієнтами / K. O. Іванченко, О. С. Калюжна // Застосування методів лікування і апіпрепаратів у медичній, фармацевтичній та косметичній практиці : матеріали міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті академіка УАН О. І. Тихонова, м. Харків, 25 берез. 2020 р. - Харків : Вид-во НФаУ, 2020. - С. 110-112.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/22046-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectбіохлібuk_UA
dc.subjectбиохлебuk_UA
dc.subjectbio-breaduk_UA
dc.titleОбґрунтування компонентів біохлібу збагаченого рослинними інгредієнтамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
9cd1ec35-b005-47ec-a4d4-9aa249353bda - 6.pdf367,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.