Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2416
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гусарова, Т. Д. | - |
dc.contributor.author | Гусарова, Т. Д. | - |
dc.contributor.author | Gusarova, T. D. | - |
dc.contributor.author | Коваленко, С. Н. | - |
dc.contributor.author | Коваленко, С. М. | - |
dc.contributor.author | Kovalenko, S. N. | - |
dc.contributor.author | Губин, Ю. И. | - |
dc.contributor.author | Губін, Ю. І. | - |
dc.contributor.author | Gubin, Yu. I. | - |
dc.date.accessioned | 2013-04-04T12:53:55Z | - |
dc.date.available | 2013-04-04T12:53:55Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Гусарова, Т. Д. Вивчення амінокислотного складу плодів Symphoricarpos Albus / Т. Д. Гусарова, С. М. Коваленко, Ю. І. Губін // Запорож. мед. журн. – 2008. – № 4. – С. 99-101. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2416 | - |
dc.description.abstract | Було проведено дослідження амінокислотного складу плодів сніжноягідника білого (Symphoricarpos albus). Визначення якісного складу та кількісного вмісту амінокислот проводили з використанням амінокислотного аналізатора Т-339М. Було ідентифіковано 16 вільних та 17 зв’язаних амінокислот, 9 з яких є незамінними (треонін, валін, метіонін, аргінін, лейцин, фенілаланін, гістидин, лізин, ізолейцин). | en_US |
dc.description.abstract | Исследовали аминокислотный состав плодов снежноягодника белого (Symphoricarpos albus). Определение качественного состава и количественного содержания аминокислот проводили с использованием аминокислотного анализатора Т-339М. Было идентифицировано 16 свободных и 17 связанных аминокислот, 9 из которых относятся к незаменимым (треонин, валин, метионин, аргинин, лейцин, фенилаланин, гистидин, лизин, изолейцин). | en_US |
dc.description.abstract | The amino acids composition of fruits of snowberry (Symphoricarpos albus) has been reviewed. The definition of quantitative and qualitative content of the amino acids with amino acid analyzer T-339M carried out. 16 free and 17 combined amino acids were identified and 9 among of them concern to the essential (threonine, valine, methionine, arginine, phenylalanine, histidine, lysine, isoleucine). | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | сніжноягідник білий | en_US |
dc.subject | Symphoricarpos albus | en_US |
dc.subject | плоди | en_US |
dc.subject | амінокислотний склад | en_US |
dc.subject | снежноягодник белый | en_US |
dc.subject | Symphoricarpos albus | en_US |
dc.subject | плоды | en_US |
dc.subject | аминокислотный состав | en_US |
dc.subject | snowberry | en_US |
dc.subject | Symphoricarpos albus | en_US |
dc.subject | berries | en_US |
dc.subject | amino acids composition | en_US |
dc.title | Вивчення амінокислотного складу плодів Symphoricarpos Albus | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри управління та забезпечення якості Наукові публікації С. М. Коваленко |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Запорож. мед. журн., 2008, (04), 00099-101 (А2008-0005).pdf | 16,87 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.