Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2416
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГусарова, Т. Д.-
dc.contributor.authorГусарова, Т. Д.-
dc.contributor.authorGusarova, T. D.-
dc.contributor.authorКоваленко, С. Н.-
dc.contributor.authorКоваленко, С. М.-
dc.contributor.authorKovalenko, S. N.-
dc.contributor.authorГубин, Ю. И.-
dc.contributor.authorГубін, Ю. І.-
dc.contributor.authorGubin, Yu. I.-
dc.date.accessioned2013-04-04T12:53:55Z-
dc.date.available2013-04-04T12:53:55Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationГусарова, Т. Д. Вивчення амінокислотного складу плодів Symphoricarpos Albus / Т. Д. Гусарова, С. М. Коваленко, Ю. І. Губін // Запорож. мед. журн. – 2008. – № 4. – С. 99-101.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/2416-
dc.description.abstractБуло проведено дослідження амінокислотного складу плодів сніжноягідника білого (Symphoricarpos albus). Визначення якісного складу та кількісного вмісту амінокислот проводили з використанням амінокислотного аналізатора Т-339М. Було ідентифіковано 16 вільних та 17 зв’язаних амінокислот, 9 з яких є незамінними (треонін, валін, метіонін, аргінін, лейцин, фенілаланін, гістидин, лізин, ізолейцин).en_US
dc.description.abstractИсследовали аминокислотный состав плодов снежноягодника белого (Symphoricarpos albus). Определение качественного состава и количественного содержания аминокислот проводили с использованием аминокислотного анализатора Т-339М. Было идентифицировано 16 свободных и 17 связанных аминокислот, 9 из которых относятся к незаменимым (треонин, валин, метионин, аргинин, лейцин, фенилаланин, гистидин, лизин, изолейцин).en_US
dc.description.abstractThe amino acids composition of fruits of snowberry (Symphoricarpos albus) has been reviewed. The definition of quantitative and qualitative content of the amino acids with amino acid analyzer T-339M carried out. 16 free and 17 combined amino acids were identified and 9 among of them concern to the essential (threonine, valine, methionine, arginine, phenylalanine, histidine, lysine, isoleucine).en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectсніжноягідник білийen_US
dc.subjectSymphoricarpos albusen_US
dc.subjectплодиen_US
dc.subjectамінокислотний складen_US
dc.subjectснежноягодник белыйen_US
dc.subjectSymphoricarpos albusen_US
dc.subjectплодыen_US
dc.subjectаминокислотный составen_US
dc.subjectsnowberryen_US
dc.subjectSymphoricarpos albusen_US
dc.subjectberriesen_US
dc.subjectamino acids compositionen_US
dc.titleВивчення амінокислотного складу плодів Symphoricarpos Albusen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри управління та забезпечення якості
Наукові публікації С. М. Коваленко

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Запорож. мед. журн., 2008, (04), 00099-101 (А2008-0005).pdf16,87 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.