Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24491
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАбдулкафарова, Е. Р.-
dc.contributor.authorКашпур, Н. В.-
dc.contributor.authorІльїна, Т. В.-
dc.contributor.authorКовальова, А. М.-
dc.contributor.authorКомісаренко, А. М.-
dc.contributor.authorГоряча, О. В.-
dc.contributor.authorГрудько, І. В.-
dc.contributor.authorОчкур, О. В.-
dc.contributor.authorВолянський, А. Ю.-
dc.contributor.authorАбдулкафарова, Э. Р.-
dc.contributor.authorГорячая, О. В.-
dc.contributor.authorКашпур, Н. В.-
dc.contributor.authorВолянский, А. Ю.-
dc.contributor.authorИльина, Т. В.-
dc.contributor.authorКовалева, А. М.-
dc.contributor.authorКомиссаренко, А. Н.-
dc.contributor.authorГрудько, И. В.-
dc.contributor.authorОчкур, А. В.-
dc.contributor.authorAbdulkafarova, E. R.-
dc.contributor.authorGoryacha, O. V.-
dc.contributor.authorKashpur, N. V.-
dc.contributor.authorIlina, T. V.-
dc.contributor.authorKovaleva, A. M.-
dc.contributor.authorKomisarenko, A. M.-
dc.contributor.authorVolanskyi, A. Yu.-
dc.contributor.authorGrudko, I. V.-
dc.contributor.authorOchkur, O. V.-
dc.date.accessioned2021-02-18T10:15:35Z-
dc.date.available2021-02-18T10:15:35Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПат. на корисну модель № 66528 України МПК A61K 36/73 (2006.01), A61K 135/00, A61P 31/10 (2006.01). Спосіб одержання ліпофільного комплексу протигрибкової дії / Абдулкафарова Е. Р., Кашпур Н. В., Ільїна Т. В., Комісаренко А. М., Горяча О. В., Грудько І. В., Очкур О. В., Ковальова А. М., Волянський Ю. А.; заявник та патентоутримувач НФаУ. – u201107061 ; заявл. 06.06.2011 ; опубл. 10.01.2012, Бюл. № 1.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/24491-
dc.description.abstractСпосіб одержання ліпофільного комплексу протигрибкової дії шляхом багаторазової екстрак- ції рослинної сировини хлороформом з наступним упарюванням одержаного екстракту до видалення екстрагенту, який відрізняється тим, що як сиро- вину використовують траву перстачу білого (Potentilla alba L.), екстракцію здійснюють при спів- відношенні сировини до екстрагенту - 1:(11–12) при постійно підтримуваній температурі 55–60 °C з рециркуляцією екстрагенту у замкненому циклі протягом 28–32 годин.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectPotentilla albauk_UA
dc.subjectантимікробна активністьuk_UA
dc.titleСпосіб одержання ліпофільного комплексу протигрибкової діїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
66528.pdf153,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.