Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27605
Назва: Study of antimicrobial activity of pectin substances isolated from the anise (Pimpinella anisum l.) Herbs
Автори: Umarov, U. A.
Kolisnyk, S. V.
Kolisnyk, O. V.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Umarov, U. A. Study of antimicrobial activity of pectin substances isolated from the anise (Pimpinella anisum l.) Herbs / U. A. Umarov, S. V. Kolisnyk , O. V. Kolisnyk // Актуальні питання експериментальної та клінічної біохімії : матеріали наук.-практ. on-line конф. з міжнар. участю, м. Харків, 01 жовт. 2021 р. – Харків : НФаУ, 2021. – С. 248-249.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/27605
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
248-249.pdf231,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.