Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/282
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorНіколайчук, Н. О.-
dc.contributor.authorГладух, Є. В.-
dc.contributor.authorNikolaychuk, N. O.-
dc.contributor.authorGladukh, Ye. V.-
dc.date.accessioned2011-04-22T12:18:52Z-
dc.date.available2011-04-22T12:18:52Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationНіколайчук, Н. О. Вибір допоміжних речовин для розробки капсул дибамку / Н. О. Ніколайчук, Є. В. Гладух // Вісник фармації. - 2008. - № 3. - С. 30-33.en_US
dc.identifier.issn1562-7241-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/282-
dc.description.abstractВивчено вплив допоміжних речовин у складі капсул дибамку на фармако-технологічні властивості маси для капсулювання. Встановлено, що визначальний вплив на властивості капсульної маси дибамку має кількість лактози моногідрату і крохмалю картопляного в їх складі. Показано, що для промислового виробництва капсул необхідно використовувати метод вологої грануляції.en_US
dc.description.abstractThe influence of auxiliary substances in the composition of Dibamk capsules on the pharmaceutical and technological properties of the mass for capsulation has been studied. It have been proven that the amount of lactose monohydrate and potato starch in the composition has a significant impact on the properties of Dibamk capsule mass. The wet granulation method has been shown to be used for the industrial production of capsules.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectкапсулиen_US
dc.subjectпротисудомні засобиen_US
dc.subjectдибамкen_US
dc.subjectсapsulesen_US
dc.subjectanticonvulsant toolsen_US
dc.subjectdіbamken_US
dc.titleВибір допоміжних речовин для розробки капсул дибамкуen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри технологій фармацевтичних препаратів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
30-33.pdf111,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.