Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 141-150 из 204.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Heterobasidion annosum micelium cultivation in the pure cultureEfremova, V. Y.; Єфремова, В. Ю.; Ефремова, В. Ю.; Shapovalova, O. V.; Шаповалова, О. В.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2017Study of the stability of probiotic crops to antibiotics and the action of bileBogatko, A. A.; Богатко, А. А.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Strilets, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Strelnikov, L. S.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.
2017A comparative study of the antibacterial activity of ointment based on diperoxyazelaic and benzalkonium chloride and «peroxygel 3%» preparationPrysiazhniuk, O. V.; Присяжнюк, О. В.; Blazheyevskіy, M. Ye.; Блажеєвський, М. Є.; Strelnikov, L. S.; Блажеевский, Н. Е.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.
2017Microbiological methods for the quality of drinking water monitoringPunina, Y. A.; Пунина, Й. О.; Pivnenko, S. Y.; Пивненко, С. Я.; Півненко, С. Я.; Shapovalova, O. V.; Шаповалова, О. В.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2017Diagnostic assessment of intestinal microflora in adolescentsZotova, O. N.; Зотова, О. Н.; Noskova, A. I.; Носкова, А. І.; Kozmuk, N. N.; Козьмук, Н. Н.; Shapovalova, O. V.; Шаповалова, О. В.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2017The role of the nutrient environment in the production of probiotic preparations based on lactobacteriaZymlyanskiy, M. A.; Зимлянський, М. А.; Ivakhnenko, O. L.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Trutaev, I. V.; Трутаєв, І. В.; Трутаев, И. В.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2017Method of producing a suspension of rabies virus strain L. pasteur for the production of the rabies vaccineYermolenko, N. A.; Єрмоленко, Н. А.; Ермоленко, Н. А.; Savonova, M. S.; Савонова, М. С.; Varianitsia, V. V.; Варяница, В. В.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Strelnikov, L. S.; Стрельніков, Л. С.; Стрельников, Л. С.
2017Development of the composition and technology of the matsun dairy drinkKaplun, O. O.; Каплун, О. О.; Каплун, О. А.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Striletc, O. P.; Стрілець, О. П.; Стрилец, О. П.; Trutaev, I. V.; Трутаєв, І. В.; Трутаев, И. В.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2017The perspective of development of technology of new functional foodVarshko, O. G.; Варшко, О. Г.; Ivakhnenko, O. L.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Trutaev, I. V.; Трутаєв, І. В.; Трутаев, С. И.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.
2017Importance of using dairy products and increase their range by production of new - kumys, tan, matzoonTronko, K. O.; Тронко, К. О.; Kalyuzhnaya, O. S.; Калюжная, О. С.; Калюжна, О. С.; Trutaev, I. V.; Трутаєв, І. В.; Трутаев, С. И.; Strelnikov, L. S.; Стрельников, Л. С.; Стрельніков, Л. С.