Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 21.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2015Оптимізація технології виготовлення м’якої лікарської форми для лікування спермопатійІвахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Кустова, С. П.; Кустовая, С. П.; Kustova, S. P.
2016Вибір концентрації пребіотичних компонентів для покращення адгезивних властивостей лактобактерійКамишнікова, В. О.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Kamyshnikova, V. O.; Камышникова, В. О.; Ivakhnenko, O. L.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельніков, Л. С.; Strelnikov, L. S.
2016Ферментовані напої: актуальність та персперктиви створенняІвахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельников, Л. С.; Ивахненко, О. Л.; Ivakhnenko, O. L.; Strilets, O. P.; Стрилец, О. П.; Strelnikov, L. S.
2016Вивчення протимікробної активності настоїв з рослинної сировини Омели білої (Viscum album L.)Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Стрельников, Л. С.; Стрельников, Л. С.; Strelnikov, L. S.; Калюжная, О. С.; Калюжная, О. С.; Kalyuzhnaya, O. S.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L.
2013Prospects of using goat milk for making fermented beverages “Bifiform” and “Simbilakt”Kamishnikova, V. O.; Lapina, K. A.; Ivakhnenko, O. L.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Камишникова, В. О.; Лапина, К. А.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Камішнікова, В. О.; Лапіна, К. А.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.
2013The possibility of co-culture of wine yeast saccharomyces cerevisiae and lactic acid bacteria lactobacillus plantarumAtanova, A. O.; Gladkov, O. K.; Ivakhnenko, O. L.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Атанова, А. О.; Гладков, О. К.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.; Атанова, А. О.; Гладков, О. К.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.
2013The study of the enzymatic properties of yeast used in the production of alcoholShapovalov, D. V.; Ivakhnenko, E. L.; Strilets, O. P.; Strelnikov, L. S.; Шаповалов, Д. В.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.; Стрельніков, Л. С.; Шаповалов, Д. В.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Стрельников, Л. С.
2014Оцінка якості нового спермомодулятора за показником «Мікробіологічна чистота»Кустова, С. П.; Кустовая, С. П.; Kustova, S. P.; Бойко, М. О.; Бойко, М. А.; Boyko, M. A.; Стрілець, О. П.; Стрелец, О. П.; Strilets, O. P.; Івахненко, О. Л.; Ивахненко, О. Л.; Ivahnenko, O. L.; Петровська, В. В.; Петровская, В. В.; Петровская, В. В.
2014Prospects for the use of bacteriophages in cosmetology for the prevention of skin diseasesKashcheyeva, A. I.; Metelkina, K. I.; Ivakhnenko, O. L.; Strilets, O. P.; Кащеева, А. И.; Метелкина, К. И.; Ивахненко, О. Л.; Стрелец, О. П.; Кащеєва, А. І.; Метьолкіна, К. І.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.
2014The study of the stability of the microflora ferments "Simbilakt" and "Bifivit" to diffirent groups of antibioicsKamyshnikova, V. O.; Lapina, E. A.; Ivakhnenko, O. L.; Strilets, O. P.; Камышникова, В. О.; Лапина, Е. А.; Ивахненко, О. Л.; Стрилец, О. П.; Камишнікова, В. О.; Лапіна, К. А.; Івахненко, О. Л.; Стрілець, О. П.