Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29235
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТараненко, Лілія-
dc.date.accessioned2023-02-19T21:33:56Z-
dc.date.available2023-02-19T21:33:56Z-
dc.date.issued2022-06-
dc.identifier.citationТараненко, Л. Обґрунтування складу та розробка технології гелю з кеторолаком : кваліф. робота / наук. керівник Л.Тараненко. - Харків, 2022. - 68 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/29235-
dc.description.abstractКваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню складу та аналізу технологічних параметрів гелю для лікування ревматичних, неврологічних та травматологічних захворювань. Робота викладена на 46 сторінках друкованого тексту, складається зі вступу, 3-х розділів, загальних висновків, списку використаних джерел, додатківuk_UA
dc.description.abstractQualification work is devoted to substantiation of the composition and analysis of the gel technological parameters for the treatment of rheumatic, neurological and traumatic diseases. The work is presented on 46 pages of printed text, consists of an introduction, 3 chapters, general conclusions, a list of used sources, appendicesuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectкафедра технології ліківuk_UA
dc.subjectфармацевтичний факультетuk_UA
dc.subjectгельuk_UA
dc.subjectкеторолакuk_UA
dc.subjectНПЗЗuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectgeluk_UA
dc.subjectKetorolacuk_UA
dc.subjectNSAIDsuk_UA
dc.subjectechnologyuk_UA
dc.titleОбґрунтування складу та розробка технології гелю з кеторолакомuk_UA
dc.title.alternativeComposition substantiation and technology development of the gel with Ketorolacuk_UA
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тараненко Лілія Юріївна МР захист 09.06.2022 13.00 2.pdf836,35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.