Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3360
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКовальов, В. М.-
dc.contributor.authorКраснікова, Т. А.-
dc.contributor.authorМартинов, А. В.-
dc.contributor.authorКовалев, В. Н.-
dc.contributor.authorКрасникова, Т. А.-
dc.contributor.authorМартынов, А. В.-
dc.contributor.authorKovalev, V. N.-
dc.contributor.authorKrasnikova, T. N.-
dc.contributor.authorMartynov, A. V.-
dc.date.accessioned2014-01-08T14:21:57Z-
dc.date.available2014-01-08T14:21:57Z-
dc.date.issued1996-
dc.identifier.citationКовальов, В. М.Залежність аглютинуючої здатності лектинів омели білої від технології отримання екстракту / В.М.Ковальов, А.В.Мартинов, Т.А.Краснікова// Вісник фармації.-1996.-№3-4.-С.23-25.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/3360-
dc.description.abstractПоказані результати дослідження стабільності лектинів омели білої в залежності від технологічних параметрів екстракції. Встановлено, що нагрівання екстракту довше 5 хв. при 100°С, а також додавання спирту до одержання концентрації розчину більше 60% призводить до незворотньої денатурації лектинів. Попереднє очищення сировини хлороформом не призводить до явної зміни аглю-тинуючої здатності лектинів, хоча стійкість лектинів до спирту трохи зменшується.en_US
dc.description.abstractПредставлены результаты исследования стабильности лек-тинов омелы белой в зависимости от технологических параметров экстракции. Установлено, что нагревание экстракта дольше 5 мин. при температуре водяной бани, а также добавление спирта до концентрации более 60% в растворе ведет к необратимой денатурации лектинов. Предварительная очистка сырья хлороформом не ведет к заметному изменению агглютинирующей способности лектинов, хотя их устойчивость к спирту незначительно падает.en_US
dc.description.abstractDependence between stability of Viscum album lectins and technological parameters of extraction was presented. Heating of extract above 5 min. about 100°C and addition of alcohol above 60% concentration in solution was leaded to irreversible denaturation of lectins. Preliminary purification of raw materials does not conduce to appreciable change of lectins agglutination, although stability of lectins to alcohol negligible decreased.en_US
dc.language.isouken_US
dc.titleЗалежність аглютинуючої здатності лектинів омели білої від технології отримання екстрактуen_US
dc.title.alternativeЗависимость агглютинирующей способности лектинов омелы белой от технологии получения екстрактаen_US
dc.title.alternativeDependence between agglutination properties of viscum album lectins and technology of extractionen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 1993-2009
Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
23-25(1).pdf2,1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.