Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/347
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Домар, Н. А. | - |
dc.contributor.author | Січкар, А. А. | - |
dc.contributor.author | Domar, N. A. | - |
dc.contributor.author | Sichkar, A. A. | - |
dc.date.accessioned | 2011-06-06T13:35:44Z | - |
dc.date.available | 2011-06-06T13:35:44Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.citation | Домар, Н. А. Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей порошку вичавок винограду культурного / Н. А. Домар, А. А. Січкар // Вісник фармації. - 2006. - № 3. - С. 15-17. | en_US |
dc.identifier.issn | 1562-7241 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/347 | - |
dc.description.abstract | Досліджені фізико-хімічні та технологічні властивості порошку вичавок винограду культурного: форма та розмір часток, вологовміст, вологопоглинання, плинність, кут природного відкосу, насипна густина та густина після усадки, пресуємість, сила виштовхування. Досліджена кінетика вологопоглинання субстанції при 100% і 75% відносній вологості повітря. Результати досліджень можуть бути використані при створенні таблетованого препарату з вичавок винограду культурного | en_US |
dc.description.abstract | The physico-chemical and technological properties of grape cultural pomace powder such as the form and the size of particles, moisture content, moisture absorption, fluidity, angle of natural slope, apparent density before and after settling, compressibility, ejection force, have been studied. Kinetics of the moisture absorption of the substance at 100% and 75% relative moisture content of the air has been investigated. The results of the research can be used for creating tablets from grape cultural pomace. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НФаУ | en_US |
dc.subject | виноград культурний | en_US |
dc.subject | порошок | en_US |
dc.subject | імуномодулюючі препарати | en_US |
dc.subject | grape cultural | en_US |
dc.subject | powder | en_US |
dc.subject | immunomodulatory drugs | en_US |
dc.title | Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей порошку вичавок винограду культурного | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Вісник фармації. Архів статей 1993-2009 Наукові публікації кафедри технологій фармацевтичних препаратів Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
15-17.pdf | 107,24 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.