Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4932
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Загайко, А. Л. | - |
dc.contributor.author | Загайко, А. Л. | - |
dc.contributor.author | Zagayko, A. L. | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Г. Б. | - |
dc.contributor.author | Кравченко, Г. Б. | - |
dc.contributor.author | Kravchenko, G. B. | - |
dc.contributor.author | Красільнікова, О. А. | - |
dc.contributor.author | Красильникова, О. А. | - |
dc.contributor.author | Krasilnikova, O. A. | - |
dc.date.accessioned | 2014-11-19T14:32:45Z | - |
dc.date.available | 2014-11-19T14:32:45Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Загайко, А. Л. Вплив субстанції, отриманої з винограду культурного на показники обміну ліпідів за умов експериментального неалкогольного стеатогепатиту / А. Л. Загайко, Г. Б. Кравченко, О. А. Красільнікова // Ліки – людині. Сучасні проблеми фармакотерапії і призначення лікарських засобів : матеріали ХХХ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 22 трав. 2014 р. – Х. : НФаУ, 2014. – С. 193-197. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4932 | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НФаУ | en_US |
dc.subject | ліпіди | en_US |
dc.subject | lipids | en_US |
dc.subject | липиды | en_US |
dc.subject | виноград | en_US |
dc.subject | виноград | en_US |
dc.subject | grapes | en_US |
dc.subject | високожирова дієта | en_US |
dc.subject | транс-ізомери жирних кислот (ТЖК) | en_US |
dc.subject | цис-ізомерів жирних кислот (ЦЖК) | en_US |
dc.title | Вплив субстанції, отриманої з винограду культурного на показники обміну ліпідів за умов експериментального неалкогольного стеатогепатиту | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій кафедри біологічної хімії та ветеринарної медицини Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
193-197.pdf | 127,03 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.