Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4932
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗагайко, А. Л.-
dc.contributor.authorЗагайко, А. Л.-
dc.contributor.authorZagayko, A. L.-
dc.contributor.authorКравченко, Г. Б.-
dc.contributor.authorКравченко, Г. Б.-
dc.contributor.authorKravchenko, G. B.-
dc.contributor.authorКрасільнікова, О. А.-
dc.contributor.authorКрасильникова, О. А.-
dc.contributor.authorKrasilnikova, O. A.-
dc.date.accessioned2014-11-19T14:32:45Z-
dc.date.available2014-11-19T14:32:45Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЗагайко, А. Л. Вплив субстанції, отриманої з винограду культурного на показники обміну ліпідів за умов експериментального неалкогольного стеатогепатиту / А. Л. Загайко, Г. Б. Кравченко, О. А. Красільнікова // Ліки – людині. Сучасні проблеми фармакотерапії і призначення лікарських засобів : матеріали ХХХ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю, м. Харків, 22 трав. 2014 р. – Х. : НФаУ, 2014. – С. 193-197.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/4932-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectліпідиen_US
dc.subjectlipidsen_US
dc.subjectлипидыen_US
dc.subjectвиноградen_US
dc.subjectвиноградen_US
dc.subjectgrapesen_US
dc.subjectвисокожирова дієтаen_US
dc.subjectтранс-ізомери жирних кислот (ТЖК)en_US
dc.subjectцис-ізомерів жирних кислот (ЦЖК)en_US
dc.titleВплив субстанції, отриманої з винограду культурного на показники обміну ліпідів за умов експериментального неалкогольного стеатогепатитуen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій кафедри біологічної хімії та ветеринарної медицини
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
193-197.pdf127,03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.