Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5412
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГрудько, В. О.-
dc.contributor.authorГрудько, В. А.-
dc.contributor.authorGrudko, V. O.-
dc.contributor.authorГеоргіянц, В. А.-
dc.contributor.authorГеоргиянц, В. А.-
dc.contributor.authorGeorgiyantz, V. A.-
dc.contributor.authorМатерієнко, А. С.-
dc.contributor.authorМатериенко, А. С.-
dc.contributor.authorMateriienko, A. S.-
dc.date.accessioned2014-12-18T11:48:14Z-
dc.date.available2014-12-18T11:48:14Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationМатерієнко, А. С. Вивчення утворення іонних асоціатів харчового азобарвника кармоїзина з органічними амінами / А. С. Матерієнко, В. О. Грудько, В. А. Георгіянц // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 196.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5412-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectхарчові барвникиen_US
dc.subjectпищевые красителиen_US
dc.subjectfood coloringen_US
dc.subjectсинтетичні азобарвникиen_US
dc.subjectсинтетические азокрасителиen_US
dc.subjectsynthetic azo dyeen_US
dc.subjectалергіяen_US
dc.subjectаллергияen_US
dc.subjectallergyen_US
dc.titleВивчення утворення іонних асоціатів харчового азобарвника кармоїзина з органічними амінамиen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
196укр.pdf141,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.