Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5412
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Грудько, В. О. | - |
dc.contributor.author | Грудько, В. А. | - |
dc.contributor.author | Grudko, V. O. | - |
dc.contributor.author | Георгіянц, В. А. | - |
dc.contributor.author | Георгиянц, В. А. | - |
dc.contributor.author | Georgiyantz, V. A. | - |
dc.contributor.author | Матерієнко, А. С. | - |
dc.contributor.author | Материенко, А. С. | - |
dc.contributor.author | Materiienko, A. S. | - |
dc.date.accessioned | 2014-12-18T11:48:14Z | - |
dc.date.available | 2014-12-18T11:48:14Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Матерієнко, А. С. Вивчення утворення іонних асоціатів харчового азобарвника кармоїзина з органічними амінами / А. С. Матерієнко, В. О. Грудько, В. А. Георгіянц // Сучасні досягнення фармацевтичної технології : матеріали ІV наук.-практ. конференції з міжнар. участю (16-17 жовтня 2014 р.). – X.: Вид-во НФаУ, 2014. – С. 196. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/5412 | - |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НФаУ | en_US |
dc.subject | харчові барвники | en_US |
dc.subject | пищевые красители | en_US |
dc.subject | food coloring | en_US |
dc.subject | синтетичні азобарвники | en_US |
dc.subject | синтетические азокрасители | en_US |
dc.subject | synthetic azo dye | en_US |
dc.subject | алергія | en_US |
dc.subject | аллергия | en_US |
dc.subject | allergy | en_US |
dc.title | Вивчення утворення іонних асоціатів харчового азобарвника кармоїзина з органічними амінами | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії Тези доповідей співробітників НФаУ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
196укр.pdf | 141,37 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.