Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6101
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Савченко, Л. П. | - |
dc.contributor.author | Вракін, В. О. | - |
dc.contributor.author | Кухтенко, Г. П. | - |
dc.contributor.author | Георгіянц, В. А. | - |
dc.contributor.author | Вракин, В. А. | - |
dc.contributor.author | Savchenko, L. P. | - |
dc.contributor.author | Vrakin, V. O. | - |
dc.contributor.author | Kukhtenko, H. P. | - |
dc.contributor.author | Heorhiyants, V. A. | - |
dc.date.accessioned | 2015-03-30T13:32:56Z | - |
dc.date.available | 2015-03-30T13:32:56Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Визначення ступеня зміни реологічних параметрів екстемпоральної мазі з гідрокортизону бутиратом в процесі зберігання / Л. П. Савченко, В. О. Вракін, Г. П. Кухтенко и др. // Фармацевтичний журнал. – 2014. – № 1. – С. 44-48. | en_US |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/6101 | - |
dc.description.abstract | Резюме: проведена оценка степени изменения реологических параметров дерматологической мази аптечного приготовления в процессе ее хранения. Установлено, что хранение мази при температуре 2-8 °С на протяжении месяца не оказывает значительного влияния на реологические параметры лекарственной формы. Реологические свойства исследуемой мази характеризуют ее как тиксотропную систему. Полученные данные свидетельствуют о сохранении структурно-механических свойств мази на протяжении всего периода хранения. | en_US |
dc.description.abstract | Summary: estimation of change degree of the rheological parameters of compounding dermatological ointment during its storage was done. Storage of the ointment during 1 month in temperature 2-8 °C doesn’t render significant influence on the rheological parameters of preparation. heological properties of the ointment characterized it as a thixotropic system. The obtained data has shown that structural and mechanical properties of ointment are stable throughout the entire period of ointment storage. | en_US |
dc.description.abstract | Резюме: проведено визначення ступеня зміни реологічних параметрів дерматологічної мазі аптечного виготовлення в процесі її зберігання. Встановлено, що зберігання мазі при температурі 2-8 °С протягом місяця не чинить значний вплив на реологічні параметри лікарської форми. Реологічні властивості досліджуваної мазі характеризують її як тиксотропну систему. Отримані дані свідчать про збереження структурно-механічних властивостей мазі протягом всього періоду зберігання. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | ДВНЗ “Тернопільський державний медичний університет імені І.Я. Горбачевського МОЗ України” | en_US |
dc.subject | мягкие лекарственные формы | en_US |
dc.subject | аптечное приготовление | en_US |
dc.subject | реологические параметры | en_US |
dc.subject | semi-solid preparations | en_US |
dc.subject | extemporal compounding | en_US |
dc.subject | rheological parameters | en_US |
dc.subject | м’які лікарські форми | en_US |
dc.subject | аптечне виготовлення | en_US |
dc.subject | реологічні параметри | en_US |
dc.title | Визначення ступеня зміни реологічних параметрів екстемпоральної мазі з гідрокортизону бутиратом в процесі зберігання | en_US |
dc.title.alternative | Определение степени изменения реологических параметров экстемпоральной мази с гидрокортизона бутиратом в процессе хранения | en_US |
dc.title.alternative | Determination of change degree of the rheological parameters of the compounding ointment with hydrocortisone butyrate during its storage period | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри фармацевтичних технологій та забезпечення якості ІПКСФ Наукові публікації кафедри фармацевтичної хімії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
12.pdf | 294,94 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.