Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/647
Название: Синтез та антимікробна дія 2-іміно-5-гідроксиметил-8-метил-2H-пірано[2,3-c]піридин-3-(N-арил)карбоксамідів
Авторы: Журавель, І. О.
Коваленко, С. М.
Черних, В. П.
Казмірчук, В. В.
Zhuravel, I. A.
Kovalenko, S. N.
Chernykh, V. P.
Kazmirchuk, V. V.
Ключевые слова: 2H-пірано[2,3-c]піридин;піридоксаль;синтез;7-азакумарини;біологічно активні речовини;2H-pyrano[2,3-c]pyridin;synthesis;7-azacoumarins;biologically active substances;pyridoxal
Дата публикации: 2004
Издательство: НФаУ
Библиографическое описание: Синтез та антимікробна дія 2-іміно-5-гідроксиметил-8-метил-2H-пірано[2,3-c]піридин-3-(N-арил)карбоксамідів / І. О. Журавель, С. М. Коваленко, В. П. Черних, В. В. Казмірчук // Журнал органічної та фармацевтичної хімії. - 2004. - Т. 2, вип. 1. - С. 11-16.
Краткий осмотр (реферат): Знайдені умови синтезу нового класу азакумаринів — 2-іміно-2Н-пірано[2,3-с]піридин-3-(N-арил)карбокcаідів та проведено аналіз спектральних властивостей одержаних сполук. За результатами мікробіологічних досліджень виявлені речовини з антимікробною та фунгіцидною активністю.
We have found conditions of synthesis of new class azacoumarins — 2-imino-2H-pyrano [2,3-c] pyridin-3-(N-aryl) carboxamides. The analysis of spectral characteristics of the received compounds has been carried out. Substances with anti-microbial and fungicidal activity have been determined by results of microbiological researches.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/647
ISSN: 0533-1153
Располагается в коллекциях:Журнал органічної та фармацевтичної хімії. Архів статей 2003-2024
Наукові публікації В. П. Черних
Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Наукові публікації С. М. Коваленко

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
c11-16.pdf133,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.