Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7600
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЖуковіна, О. В.-
dc.contributor.authorЖуковина, О. В.-
dc.contributor.authorZhukovina, O. V.-
dc.contributor.authorГрецька, Г. А.-
dc.contributor.authorГрецкая, А. А.-
dc.contributor.authorGretska, G. A.-
dc.date.accessioned2015-11-03T13:46:20Z-
dc.date.available2015-11-03T13:46:20Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЖуковіна, О. В. Принципи безпеки використання харчових добавок / О. В. Жуковіна, Г. А. Грецька // Функціональні харчові продукти – дієтичні добавки – як дієвий засіб різнопланової профілактики захворювань : матеріали I Міжнар. наук.- практ. конф., 11-12 квіт. 2013 р. – Х. : ЕСЕН, 2013. – С. 91-93.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/7600-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectхарчові добавкиen_US
dc.subjectпищевые добавкиen_US
dc.subjectnutritional supplementsen_US
dc.titleПринципи безпеки використання харчових добавокen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
91-93.pdf1,06 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.