Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/772
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Соколова, Л. В. | - |
dc.contributor.author | Тихонова, С. О. | - |
dc.contributor.author | Sokolova, L. V. | - |
dc.contributor.author | Tikhonova, S. A. | - |
dc.date.accessioned | 2011-12-14T08:30:36Z | - |
dc.date.available | 2011-12-14T08:30:36Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Соколова, Л. В. Дослідження впливу методу заморожування і техніки сублімації на фармакотехнологічні характеристики порошків кавуна / Л. В. Соколова, С. О. Тихонова // Вісник фармації. - 2010. - № 2. - С. 10-12. | en_US |
dc.identifier.issn | 1562-7241 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/772 | - |
dc.description.abstract | Наведені результати впливу методу заморожування і техніки сублімації на деякі фармакотехнологічні характеристики порошків кавуна. Встановлено, що попереднє заморожування гомогенізату кавуна у флаконах методом пристінкового заморожування у ваннах, заповнених охолодженим до -45°С спиртом етиловим 95%, з подальшою їх сублімаційною сушкою саме у флаконах значно покращує фармакотехнологічні властивості сублімованого порошку кавуна. | en_US |
dc.description.abstract | The article presents the results of the influence of the freezing method and sublimation on the pharmacotechnological characteristics of sublimated powders from watermelon. It has been found that pre-freezing of watermelon homogenates in vials by the wall-surface freezening in the bath filled with cold (-45°C) 95% ethyl alcohol improves the pharmacotechnological properties of the sublimated powder from watermelon significantly. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НФаУ | en_US |
dc.subject | кавун | en_US |
dc.subject | порошки | en_US |
dc.subject | сублімація | en_US |
dc.subject | заморожування | en_US |
dc.subject | watermelon | en_US |
dc.subject | powders | en_US |
dc.subject | sublimation | en_US |
dc.subject | freezing | en_US |
dc.title | Дослідження впливу методу заморожування і техніки сублімації на фармакотехнологічні характеристики порошків кавуна | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Вісник фармації. Архів статей 2010-2024 Наукові публікації кафедри АТЛ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
10-12.pdf | 87,27 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.