Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/823
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСоколова, Л. В.-
dc.contributor.authorТихонова, С. О.-
dc.contributor.authorВронська, Л. В.-
dc.contributor.authorSokolova, L. V.-
dc.contributor.authorTikhonova, S. O.-
dc.contributor.authorVronska, L. V.-
dc.date.accessioned2011-12-23T08:27:47Z-
dc.date.available2011-12-23T08:27:47Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationСоколова, Л. В. Дослідження впливу сублімації на кількісний вміст відновлюючих цукрів у кавуні / Л. В. Соколова, С. О. Тихонова, Л. В. Вронська // Вісник фармації. - 2010. - № 3. - С. 16-18.en_US
dc.identifier.issn1562-7241-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/823-
dc.description.abstractВикладені результати визначення кількісного вмісту відновлюючих моно-, ди- та полісахаридів у сублімованому порошку кавуна звичайного у порівнянні зі свіжою сировиною. Встановлено, що використання сублімаційної сушки сприяє збереженню відновлюючих цукрів без їх карамелізації.en_US
dc.description.abstractThe article presents the results of the assay of restorative mono-, di -and polysaccharides in the sublimated powder of watermelon comparing with the fresh raw material. The use of sublimate drying has been found to promote the preservation of restorative sugars without their caramelization.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectкавунen_US
dc.subjectмоносахаридиen_US
dc.subjectполісахаридиen_US
dc.subjectсублімаціяen_US
dc.subjectwatermelonen_US
dc.subjectmonosaccharidesen_US
dc.subjectpolysaccharidesen_US
dc.subjectsublimationen_US
dc.titleДослідження впливу сублімації на кількісний вміст відновлюючих цукрів у кавуніen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 2010-2024
Наукові публікації кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
16-18.pdf92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.