Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/839
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богуцька, О. Є. | - |
dc.contributor.author | Bogutska, O. Ye. | - |
dc.date.accessioned | 2011-12-28T12:08:57Z | - |
dc.date.available | 2011-12-28T12:08:57Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Богуцька, О. Є. Обгрунтування вибору екстрагенту при приготуванні настойки з личинок вогнівки бджолиної / О. Є. Богуцька // Вісник фармації. - 2010. - № 4. - С. 13-14. | en_US |
dc.identifier.issn | 1562-7241 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/839 | - |
dc.description.abstract | Вивчено вплив екстрагенту на процес вивільнення біологічно активних речовин при приготуванні настойки "Гретавоск". Експериментальним шляхом доведено, що оптимальна концентрація спирту етилового складає 70%. Встановлено раціональні методи аналізу етанолу у розробленій настойці. | en_US |
dc.description.abstract | The influence of the extragent on the process of biological active substances realeasing when preparing "Gretavosk" tincture has been studied. It has been found experimentally that the optimal concentration of ethyl alcohol is 70%. The rational methods of analysis of ethanol in the tincture developed have been determined | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НФаУ | en_US |
dc.subject | настойка | en_US |
dc.subject | екстрагування | en_US |
dc.subject | бджоли | en_US |
dc.subject | tincture | en_US |
dc.subject | extraction | en_US |
dc.subject | bees | en_US |
dc.title | Обгрунтування вибору екстрагенту при приготуванні настойки з личинок вогнівки бджолиної | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Вісник фармації. Архів статей 2010-2024 Наукові публікації кафедри АТЛ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
13-14.pdf | 93,31 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.