Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/839
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБогуцька, О. Є.-
dc.contributor.authorBogutska, O. Ye.-
dc.date.accessioned2011-12-28T12:08:57Z-
dc.date.available2011-12-28T12:08:57Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationБогуцька, О. Є. Обгрунтування вибору екстрагенту при приготуванні настойки з личинок вогнівки бджолиної / О. Є. Богуцька // Вісник фармації. - 2010. - № 4. - С. 13-14.en_US
dc.identifier.issn1562-7241-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/839-
dc.description.abstractВивчено вплив екстрагенту на процес вивільнення біологічно активних речовин при приготуванні настойки "Гретавоск". Експериментальним шляхом доведено, що оптимальна концентрація спирту етилового складає 70%. Встановлено раціональні методи аналізу етанолу у розробленій настойці.en_US
dc.description.abstractThe influence of the extragent on the process of biological active substances realeasing when preparing "Gretavosk" tincture has been studied. It has been found experimentally that the optimal concentration of ethyl alcohol is 70%. The rational methods of analysis of ethanol in the tincture developed have been determineden_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectнастойкаen_US
dc.subjectекстрагуванняen_US
dc.subjectбджолиen_US
dc.subjecttinctureen_US
dc.subjectextractionen_US
dc.subjectbeesen_US
dc.titleОбгрунтування вибору екстрагенту при приготуванні настойки з личинок вогнівки бджолиноїen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Вісник фармації. Архів статей 2010-2024
Наукові публікації кафедри АТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
13-14.pdf93,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.