Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8515
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorKhalavka, M. V.-
dc.contributor.authorRuban, O. A.-
dc.contributor.authorPulyaev, D. S-
dc.contributor.authorKovalevska, I. V.-
dc.contributor.authorХалавка, М. В.-
dc.contributor.authorРубан, Е. А.-
dc.contributor.authorПуляев, Д. С.-
dc.contributor.authorКовалевская, И. В.-
dc.contributor.authorХалавка, М. В.-
dc.contributor.authorРубан, О. А.-
dc.contributor.authorПуляєв, Д. С.-
dc.contributor.authorКовалевська, І. В.-
dc.date.accessioned2016-03-17T10:52:08Z-
dc.date.available2016-03-17T10:52:08Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationExperimental confirmation of the kind and content of surface-active substances in the ointment "Glytatsid" / M. V. Khalavka, O. A. Ruban, D. S. Pulyaev, I. V. Kovalevska // The Pharma Innovation Journal. - 2015. - № 4 (3). - Р. 33-35.en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8515-
dc.description.abstractThe paper presents the results of studies on the choice of surfactants for the development of emulsion ointment with dry extract of licorice, anestezin and nitazol. This article presents data on studying the effect of type of emulsifier and its quantity on the rheological characteristics of the emulsions, as well as their stability. The results obtained determine the auxiliaries and their optimal amount for this process.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.publisherThe Pharma Innovation Journalen_US
dc.subjectemulsion ointmenten_US
dc.subjectemulsifiersen_US
dc.subjectsurfactantsen_US
dc.titleExperimental confirmation of the kind and content of surface-active substances in the ointment "Glytatsid"en_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри ЗТЛ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pharma Innovation 4-3-19.1.pdf369,58 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.