Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8741
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГуцол, В. В.-
dc.contributor.authorГуцол, В. В.-
dc.contributor.authorGutsol, V. V.-
dc.contributor.authorЖуравель, І. О.-
dc.contributor.authorЖуравель, И. А.-
dc.contributor.authorZhuravel, I. O.-
dc.date.accessioned2016-04-12T07:57:33Z-
dc.date.available2016-04-12T07:57:33Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГуцол, В. В. Визначення деяких параметрів стандартизації сировини салату посівного сорту «Лолло россо» / В. В. Гуцол, І. О. Журавель // Технологічні та біофармацевтичні аспекти створення лікарських препаратів різної направленості дії: матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. інтернет – конф., м. Харків, 12-13 листоп. 2015 р. – Х. : Вид-во НФаУ, 2015. – С. 97. – (Серія «Наука»).en_US
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/8741-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectLactuca sativa (Asteraceae)en_US
dc.subjectсалат посівнийen_US
dc.subjectсалат посевнойen_US
dc.titleВизначення деяких параметрів стандартизації сировини салату посівного сорту «Лолло россо»en_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри фармакогнозiї та нутриціології
Тези доповідей співробітників НФаУ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
97.pdf246,29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.