Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/928
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайленко, В. В.-
dc.contributor.authorТихонов, О. І.-
dc.contributor.authorЧерненко, В. П.-
dc.contributor.authorMikhaylenko, V. V.-
dc.contributor.authorTikhonov, O. I.-
dc.contributor.authorChernenko, V. P.-
dc.date.accessioned2012-02-06T12:16:52Z-
dc.date.available2012-02-06T12:16:52Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationМихайленко, В. В. Розробка методик аналізу та вивчення стабільності гелю "Апі-арт" / В. В. Михайленко, О. І. Тихонов, В. П. Черненко // Вісник фармації. - 2011. - № 4. - С. 28-30.en_US
dc.identifier.issn1562-7241-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/928-
dc.description.abstractРозроблені методики кількісного визначення діючих речовин комбінованого гелю: німесуліду та отрути бджолиної. Розроблені методики якісного та кількісного аналізу препарату. За результатами проведених експериментальних досліджень визначено термін придатності гелю "Апі-арт", що складає 2 роки при зберіганні в алюмінієвих тубах при двох температурних режимах.en_US
dc.description.abstractThe methods for assays of the active substances — nimesulid and bee venom — in the combined gel have been developed. The methods for the qualitative and quantitative analysis of the medicine have been developed. On the basis of the experimental research the shelf-life of "Api-art" gel has been determined. It is two years in the conditions of its storage in aluminium tubes at two different temperature regimens.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.subjectгельen_US
dc.subjectпродукти бджільництваen_US
dc.subjectнімесулідen_US
dc.subjectgelen_US
dc.subjectbee рroductsen_US
dc.subjectnimesuliden_US
dc.titleРозробка методик аналізу та вивчення стабільності гелю "Апі-арт"en_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:Вісник фармації. Архів статей 2010-2021
Наукові публікації кафедри АТЛ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
28-30.pdf92,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.