Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9585
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЩукіна, Н. М.-
dc.contributor.authorГладченко, О. М.-
dc.contributor.authorМалоштан, Л. М.-
dc.contributor.authorЩербак, О. А.-
dc.contributor.authorЩукина, Н. М.-
dc.contributor.authorShchukina, N. M.-
dc.contributor.authorГладченко, О. М.-
dc.contributor.authorGladchenko, O. M.-
dc.contributor.authorМалоштан, Л. Н.-
dc.contributor.authorMaloshtan, L. M.-
dc.contributor.authorЩербак, Е. А.-
dc.contributor.authorShcherbak, Ye. A.-
dc.date.accessioned2016-06-09T16:47:11Z-
dc.date.available2016-06-09T16:47:11Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationАнтиоксидантні властивості сухого екстракту капусти броколі в умовах тетрахлорметанового ураження печінки / Н. М. Щукіна [та ін.] // Актуальні питання створення нових лікарських засобів : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. студ. та молодих вчен., м. Харків, 19-20 квіт. 2012 р. : У 2 т. / НФаУ; редкол. В. П. Черних [та ін.] ; уклад. К. Ю. Куликовська [та ін.]. – Х. : НФаУ, 2012. – Т. 2. – С. 419.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuph.edu.ua/handle/123456789/9585-
dc.language.isouken_US
dc.publisherНФаУen_US
dc.titleАнтиоксидантні властивості сухого екстракту капусти броколi в умовах тетрахлорметанового ураження печінкиen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри нормальної та паталогічної фiзiологiї

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ACTUAL-QUESTIONS-OF-DEVELOPMENT-OF-NEW-MEDICINES-2012-tom-2.pdf3,53 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.