Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2022 | Актуальність модернізації виробництва продуктів дитячого харчування | Азаренко, Ю. М.; Двінських, Н. В.; Кащенко, О. В. |
2023 | Актуальність отримання ліпідів мікробного походження | Борисова, К. В.; Двінських, Н. В.; Азаренко, Ю. М. |
2021 | Актуальність розробки функціональних продуктів на основі яблучного оцту | Двінських, Н. В.; Азаренко, Ю. М. |
2021 | Актуальність удосконалення виробництва білкових гідролізатів ферментативним способом | Азаренко, Ю. М.; Клименко, О. О.; Двінських, Н. В. |
2019 | Вибір посівного матеріалу для виготовлення напоїв спиртового бродіння | Литвиненко, А. С.; Lytvynenko, А. С.; Двінських, Н. В.; Двинских, Н. В.; Dvinskykh, N. V. |
2021 | Вивчення біфідогенного впливу рослинних олій | Двінських, Н. В.; Азаренко, Ю. М. |
2021 | Використання рослинних олій при створенні пробіотичних засобів | Двінських, Н. В.; Азаренко, Ю. М.; Нефеденко, Л. В. |
2024 | Вплив спіруліни на органолептичні показники в термостатних йогуртах | Кулеш, А. В.; Двінських, Н. В. |
2019 | Дослідження антибіотичної активності нових сірковмісних і кисневмісних похідних діазолу | Орлова, В. В.; Orlova, V. V.; Шаповалова, О. В.; Shapovalova, O. V.; Двінських, Н. В.; Двинских, Н. В.; Dvinskykh, N. V. |
2020 | Дослідження антимікробної активності комбінованих назальних крапель з морською сіллю | Майстренко, Н. О.; Maystrenko, N. O.; Милецький, М. М.; Милецкий, М. М.; Miletsky, M. M.; Двінських, Н. В.; Двинских, Н. В.; Dvinskykh, N. V. |
2024 | Дослідження з розробки складу жувальних пастилок з пробіотичними властивостями. 1. Обґрунтування діючої речовини | Двінських, Н. В.; Хохленкова, Н. В.; Калюжная, О. С.; Соловйова, А. В.; Александрова, О. Г.; Dvinskykh, N. V.; Khokhlenkova, N. V.; Kaliuzhnaia, O. S.; Soloviova, A. V.; Aleksandrova, O. G. |
2023 | Дослідження показників якості жувальних цукерок з яблучним оцтом | Азаренко, Ю. М.; Двінських, Н. В. |
2024 | Живильні середовища для культивування клітинних культур тварин | Маслова, Т. Ю.; Двінських, Н. В. |
2021 | Забезпечення якості виробництва у системах НАССР та GMP | Двінських, Н. В.; Азаренко, Ю. М. |
2022 | Кисломолочний напій, збагачений сироватковими білками та антиоксидантами | Двінських, Н. В.; Азаренко, Ю. М.; Гутнік, Ю. Ю. |
2022 | Методи виділення екзометаболітів пробіотичних мікроорганізмів | Чадченко, Д. А.; Двінських, Н. В. |
2022 | Модернізація виробництва сиру адигейського | Азаренко, Ю. М.; Двінських, Н. В.; Корнієнко, Р. В. |
2021 | Обґрунтування вибору консервантів при розробці складу мазі з фітокомпонентами | Азаренко, Ю. М.; Двінських, Н. В. |
2021 | Оптимізація технологічного процесу отримання житнього | Архіпова, А. А.; Двінських, Н. В. |
2023 | Продуценти мікробних ліпідів | Двінських, Н. В.; Хохленкова, Н. В.; Борисова, К. В. |