Просмотр собрания по группе - Тема мікроорганізми
Результаты 1 по 7 из 7
| Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
| 2020 | Essential Pharmacy English in Use (for French and Russian speaking international students) Part I: non-chemical subjects | Budanova, L. G.; Plotnikova, N. V.; Буданова, Л. Г.; Плотникова, Н. В.; Буданова, Л. Г.; Плотнікова, Н. В. |
| 2015 | Випробування ефективності антимікробних консервантів препарату «Ефіаль» | Борщевський, Г. І.; Раілко, З. О.; Рейда, В. П.; Borshchevskiy, G. I.; Railko, Z. О.; Reida, V. P.; Борщевский, Г. И.; Раілко, З. О.; Рейда, В. П. |
| 2011 | Вплив ліпофільних фракцій деяких видів роду Artemisia L. на протилізоцимні властивості мікроорганізмів | Очкур, О. В.; Кашпур, Н. В.; Ковальова, А. М.; Ільїна, Т. В.; Волянський, А. Ю.; Осолодченко, Т. П.; Ochkur, O. V.; Kashpur, N. V.; Kovalyova, A. M.; Ilyina, T. V.; Volyansky, A. Yu.; Osolodchenko, T. P. |
| 2024 | Дослідження антибактеріальної активності гелю з мангіферином і водним вилученням з леспедеці двоколірної | Яромій, М.; Осолодченко, Т.; Половко, Н. |
| 2020 | Експериментальне обґрунтування створення лікарського препарату для інтравагінального застосування з протизапальною та протимікробною активністю | Онищук, Л. В.; Onyshchuk, L. V. |
| 2025-06 | Організація виробництва закваски прямого внесення для ферментованих м’ясних продуктів | Степанов, Е. Г. |
| 2025 | Особливості соціальної поведінки мікроорганізмів | Тіщенко, І. Ю.; Філімонова, Н. І.; Дубініна, Н. В.; Кошова, О. Ю.; Перетятко, О. Г. |